Özel Isparta Mavi Gül Kreş Anaokulu Kurucu Müdürü Aysel İnci ve Özel Isparta Bilim İlkokulu Kurucu Okul Müdürü Orhan Mavi Baromuzu Ziyaret etti.
22-08-2019

21.08.2019 Tarihinde Özel Isparta Mavi Gül Kreş Anaokulu ve Çocuk Kulübünün Kurucu Müdürü Aysel İnci ve Özel Isparta Bilim İlkokulu Kurucu Okul Müdürü Orhan Mavi Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya'yı Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz'in katılımı ile makamında ziyaret ettiler. Baromuz Başkanlığı ile Isparta Bilim İlkokulu arasında 4 yıllık İş birliği protokolü ve Özel Isparta Mavi Gül Kreş Anaokulu ve Çocuk Kulübü- Baromuz Başkanlığı arasında 2 yıllık işbirliği protokolü imzalandı. Bu iş birliği protokolleri çerçevesinde her iki özel kurumdan Baromuz üyesi meslektaşlarımıza %15 indirim uygulanmıştır. Tüm meslektaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz.

16-09-2019 - 13:13:39

MESLEKTAŞIMIZ AV.BİLGENUR GÖDE EVLENMİŞTIR. ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.MEHMET BİLGİÇ'E BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

16-09-2019 - 13:12:23

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL İLE AV.HAVVA GÖZDE PİŞKEN EVLENMİŞTİR. ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.MUHAMMED ALİ KAYA'YA BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI