Özel Isparta Mavi Gül Kreş Anaokulu Kurucu Müdürü Aysel İnci ve Özel Isparta Bilim İlkokulu Kurucu Okul Müdürü Orhan Mavi Baromuzu Ziyaret etti.
22-08-2019

21.08.2019 Tarihinde Özel Isparta Mavi Gül Kreş Anaokulu ve Çocuk Kulübünün Kurucu Müdürü Aysel İnci ve Özel Isparta Bilim İlkokulu Kurucu Okul Müdürü Orhan Mavi Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya'yı Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz'in katılımı ile makamında ziyaret ettiler. Baromuz Başkanlığı ile Isparta Bilim İlkokulu arasında 4 yıllık İş birliği protokolü ve Özel Isparta Mavi Gül Kreş Anaokulu ve Çocuk Kulübü- Baromuz Başkanlığı arasında 2 yıllık işbirliği protokolü imzalandı. Bu iş birliği protokolleri çerçevesinde her iki özel kurumdan Baromuz üyesi meslektaşlarımıza %15 indirim uygulanmıştır. Tüm meslektaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz.

11-02-2020 - 09:41:28

MESLEKTAŞIMIZ AV.EYÜP ERSOY'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

05-02-2020 - 11:10:04

MESLEKTAŞIMIZ AV.BUSENUR TEKELİ'NİN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU