POLİS TEŞKİLATIMIZIN 174. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN..
08-04-2019

POLİS TEŞKİLATIMIZIN 174. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN..

Vatandaşların can ve mal güvenliğinin en önemli teminatı olan,  174 yıllık köklü bir geçmişe ve geleneğe sahip Emniyet Teşkilatımızın Kuruluş Yıldönümünü minnet ile kutluyor, vatana, millete, bayrağa ömrünü adamış, fedakâr ve kahraman Türk Polisine çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.

Av.Ünsal ÇANKAYA

Isparta Baro Başkanı

16-04-2019 - 12:11:41

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET GÜNGÖR'ÜN  MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

27-03-2019 - 17:32:48

MESLEKTAŞIMIZ AV.ABDÜLKADİR TEKİN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE, CAMİAMIZA, SEVENLERİNE VE DOSTLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI