SAADET PARTİSİ ISPARTA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI CEVAT GENÇAY, İBRAHİM ATEŞ VE HÜSEYİN EROĞLU BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER.
06-06-2018

06.06.2018 TARİHİNDE SAADET PARTİSİ ISPARTA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI CEVAT GENÇAY, İBRAHİM ATEŞ VE HÜSEYİN EROĞLU  BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NU BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.BAHADIR ERDEM VE BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.HALİL İBRAHİM UYSAL VE AV.FARUK ALGINKILINÇ'IN KATILIMI İLE MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER.

MİLLETVEKİLİ ADAYLARIMIZA BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU TARAFINDAN AVUKATLARIN SIKINTILARI İLE İLGİLİ İVEDİ OLARAK ÇÖZÜMLENMESİ İSTENİLEN SORUNLAR YAZILI OLARAK BİZZAT ELDEN TESLİM EDİLDİ.

Av.Ünsal Çankaya Başkan Vekili
21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

30-10-2018 - 13:42:30

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL BURUN AMELİYATI OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.