ŞANLIURFA AK PARTİ MİLLETVEKİLİ-ANAYASA KOMİSYONU ÜYESİ İBRAHİM HALİL YILDIZ VE GÖNEN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MEHMET ARSLAN BAROMUZU ZİYARET ETTİ.
31-01-2018

31.01.2018 TARİHİNDE ŞANLIURFA AK PARTİ MİLLETVEKİLİ-ANAYASA KOMİSYONU ÜYESİ İBRAHİM HALİL YILDIZ VE GÖNEN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MEHMET ARSLAN BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NU BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.FATİH SEMİZ VE BARO ÜYESİ MESLEKTAŞIMIZ AV.MURAT ÇAĞRI YILDIZ'IN KATILIMI İLE MAKAMINDA ZİYARET ETMİŞLERDİR.

14-05-2018 - 09:40:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.BİRSEN UYAN VE AV.SEFA UYAN’IN OĞLU STJ. HAKİM CANBERK UYAN & AV.ECEM ERDEM UYAN EVLENMİŞLERDİR. KENDİLERİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV. RABİA YUMAK'A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

04-05-2018 - 16:08:37

MESLEKTAŞIMIZ AV.EBRU ARAY AMELİYAT OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ