ŞANLIURFA AK PARTİ MİLLETVEKİLİ-ANAYASA KOMİSYONU ÜYESİ İBRAHİM HALİL YILDIZ VE GÖNEN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MEHMET ARSLAN BAROMUZU ZİYARET ETTİ.
31-01-2018

31.01.2018 TARİHİNDE ŞANLIURFA AK PARTİ MİLLETVEKİLİ-ANAYASA KOMİSYONU ÜYESİ İBRAHİM HALİL YILDIZ VE GÖNEN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MEHMET ARSLAN BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NU BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.FATİH SEMİZ VE BARO ÜYESİ MESLEKTAŞIMIZ AV.MURAT ÇAĞRI YILDIZ'IN KATILIMI İLE MAKAMINDA ZİYARET ETMİŞLERDİR.

10-08-2018 - 16:11:18

MESLEKTAŞIMIZ AV.OSMAN YILMAZ' IN  DEFNE ADINI VERDİKLERİ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

07-08-2018 - 09:00:24

MESLEKTAŞIMIZ AV.MERİH ÜNAL'IN GİRAY ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ
AV.GÜNGÖR ÇAKMAKÇI CENAZE TÖRENİ