SDÜ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANI PROF.DR. HALUK SONGUR, SDÜ HUKUK FATÜLKESİ DEKAN YRD.DR.ÖĞRETİM ÜYESİ ABDURRAHMAN KAVASOĞLU VE SDÜ GENEL SEKRETERİ DR.ÖĞRETİM ÜYESİ VAHDETTİN AYDIN BARO BAŞKANLIĞIMIZI ZİYARET ETTİLER.
02-10-2019

02.10.2019 TARİHİNDE SDÜ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANI PROF.DR. HALUK SONGUR, SDÜ HUKUK FAKÜLTESİ DEKAN YRD. DR.ÖĞRETİM ÜYESİ ABDURRAHMAN KAVASOĞLU VE SDÜ GENEL SEKRETERİ DR.ÖĞRETİM ÜYESİ VAHDETTİN AYDIN BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.FATİH SEMİZ’İN KATILIMI İLE BARO BAŞKANLIĞIMIZI ZİYARETTE BULUNDULAR. KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDER ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.

04-10-2019 - 08:57:01

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.ESRA TUNÇBİLEK VE AV.İSMAİL TUNÇBİLEK'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

25-09-2019 - 11:52:40

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.KEREM ALTEN VE AV.ELVAN ZEKİYE ALTEN'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI