SDÜ Hukuk Fakültesi Ombudsmanlık Kulübü Başkanı Furkan Çağdaş ve Yönetim Kurulu üyeleri Baro Başkanlığımızı ziyaret ettiler.
27-09-2019

27.09.2019 Tarihinde SDÜ Hukuk Fakültesi Ombudsmanlık Kulübü Başkanı Furkan Çağdaş ve Yönetim Kurulu üyeleri Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya’yı Baro Yönetim Kurulu üyemiz Av.Ahmet Kökmen'in katılımı ile makamında ziyaret ettiler. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

04-10-2019 - 08:57:01

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.ESRA TUNÇBİLEK VE AV.İSMAİL TUNÇBİLEK'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

25-09-2019 - 11:52:40

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.KEREM ALTEN VE AV.ELVAN ZEKİYE ALTEN'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI