SDÜ HUKUK FAKÜLTESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN SEMPOZYUM'A YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.ALİ OSMAN ALTUNBAŞAK KATILMIŞTIR.
15-05-2015

SDÜ HUKUK FAKÜLTESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN "NASYONAL SOSYALİST IRKÇI TERÖR ÖRGÜTÜ (NSU) DAVASI VE TERÖR SUÇLARINDA YENİ GELİŞMELER KONULU ULUSLARARASI SEMPOZYUMA BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.ALİ OSMAN ALTUNBAŞAK KATILMIŞTIR. ARZ OLUNUR

04-10-2019 - 08:57:01

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.ESRA TUNÇBİLEK VE AV.İSMAİL TUNÇBİLEK'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

25-09-2019 - 11:52:40

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.KEREM ALTEN VE AV.ELVAN ZEKİYE ALTEN'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI