SDÜ HUKUK FAKÜLTESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN SEMPOZYUM'A YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.ALİ OSMAN ALTUNBAŞAK KATILMIŞTIR.
15-05-2015

SDÜ HUKUK FAKÜLTESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN "NASYONAL SOSYALİST IRKÇI TERÖR ÖRGÜTÜ (NSU) DAVASI VE TERÖR SUÇLARINDA YENİ GELİŞMELER KONULU ULUSLARARASI SEMPOZYUMA BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.ALİ OSMAN ALTUNBAŞAK KATILMIŞTIR. ARZ OLUNUR

10-08-2018 - 16:11:18

MESLEKTAŞIMIZ AV.OSMAN YILMAZ' IN  DEFNE ADINI VERDİKLERİ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

07-08-2018 - 09:00:24

MESLEKTAŞIMIZ AV.MERİH ÜNAL'IN GİRAY ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ
AV.GÜNGÖR ÇAKMAKÇI CENAZE TÖRENİ