SDÜ Hukuk Fakültesinde Türkiye'de Anayasa Mahkemesine Bireysel Başvuru Konulu Panel'e Katılım Sağlandı.
22-05-2015

22.05.2015 Tarihinde Önceki dönem Afyon Baro Başkanımız Anayasa Mahkemesi Üyesi Sayın Celal Mümtaz Akıncı,Ispartalı Hemşehrimiz Anayasa Mahkemesi Üyesi Sayın Muammer Topal ile Anayasa Mahkememizin Başkan vekili Sayın Dr.Alparslan Altan ile Anayasa Mahkemesi Üyelerinden Sayın Prof. Dr. Erdal Tercan'ın sunumu ile düzenlenen SDÜ Hukuk Fakültesinde Türkiye'de Anayasa Mahkemesine Bireysel Başvuru Konulu Panel'e Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu ve Önceki Dönem Baro Başkanlarımızdan&TBB Disiplin Kurulu Üyemiz Av.Faik Yıldız, Baro Mensubu üyelerimiz Av.Meryem Kaya, Av.Aybala İbişioğlu tarafından katılım sağlanmıştır.

11-02-2020 - 09:41:28

MESLEKTAŞIMIZ AV.EYÜP ERSOY'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

05-02-2020 - 11:10:04

MESLEKTAŞIMIZ AV.BUSENUR TEKELİ'NİN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU