SDÜ Hukuk Fakültesinde Türkiye'de Anayasa Mahkemesine Bireysel Başvuru Konulu Panel'e Katılım Sağlandı.
22-05-2015

22.05.2015 Tarihinde Önceki dönem Afyon Baro Başkanımız Anayasa Mahkemesi Üyesi Sayın Celal Mümtaz Akıncı,Ispartalı Hemşehrimiz Anayasa Mahkemesi Üyesi Sayın Muammer Topal ile Anayasa Mahkememizin Başkan vekili Sayın Dr.Alparslan Altan ile Anayasa Mahkemesi Üyelerinden Sayın Prof. Dr. Erdal Tercan'ın sunumu ile düzenlenen SDÜ Hukuk Fakültesinde Türkiye'de Anayasa Mahkemesine Bireysel Başvuru Konulu Panel'e Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu ve Önceki Dönem Baro Başkanlarımızdan&TBB Disiplin Kurulu Üyemiz Av.Faik Yıldız, Baro Mensubu üyelerimiz Av.Meryem Kaya, Av.Aybala İbişioğlu tarafından katılım sağlanmıştır.

25-12-2018 - 09:52:10

BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÖMER BERBER'İN MİRAY ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.