SDÜ Hukuk Fakültesinde Türkiye'de Anayasa Mahkemesine Bireysel Başvuru Konulu Panel'e Katılım Sağlandı.
22-05-2015

22.05.2015 Tarihinde Önceki dönem Afyon Baro Başkanımız Anayasa Mahkemesi Üyesi Sayın Celal Mümtaz Akıncı,Ispartalı Hemşehrimiz Anayasa Mahkemesi Üyesi Sayın Muammer Topal ile Anayasa Mahkememizin Başkan vekili Sayın Dr.Alparslan Altan ile Anayasa Mahkemesi Üyelerinden Sayın Prof. Dr. Erdal Tercan'ın sunumu ile düzenlenen SDÜ Hukuk Fakültesinde Türkiye'de Anayasa Mahkemesine Bireysel Başvuru Konulu Panel'e Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu ve Önceki Dönem Baro Başkanlarımızdan&TBB Disiplin Kurulu Üyemiz Av.Faik Yıldız, Baro Mensubu üyelerimiz Av.Meryem Kaya, Av.Aybala İbişioğlu tarafından katılım sağlanmıştır.

03-09-2018 - 12:07:18

SENİRKENT İLÇESİ AVUKATLARIMIZDAN MESLEKTAŞIMIZ AV.HAVVA NUR ÇAYLAK EVLENMİŞTİR. KENDİSİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ETHEM DURMUŞ’A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

29-08-2018 - 09:08:46

MESLEKTAŞIMIZ AV.OKAN KORKMAZ EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ERCAN ÇİMENKAYA'YA BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ