SIĞINMACILAR VE GÖÇMENLER DAYANIŞMA DERNEĞİ BAROMUZU ZİYARET ETTİ.
20-06-2019

20.06.2019 TARİHİNDE SIĞINMACILAR VE GÖÇMENLER DAYANIŞMA DERNEĞİ EGE BÖLGE SORUMLUSU AV.HANDE GÜLCAN, SOSYAL ÇALIŞMACI ELİFNUR ÇEÇEN VE SAHA ÇALIŞANI MELİKE KALYONCUOĞLU TUFAN BARO BAŞKANIMIZ AV.ÜNSAL ÇANKAYA’YI BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.FATİH SEMİZ, BARO YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ AV.ALİ BURAK YILDIZ VE AV.MUSTAFA BÜBER’İN KATILIMI İLE MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER. NAZİK ZİYARETLERİNDEN DOLAYI KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDER ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.

19-07-2019 - 15:31:42

MESLEKTAŞIMIZ AV.GÜLNUR ÖZYURT'UN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ.

15-07-2019 - 11:16:36

MESLEKTAŞIMIZ; AV.HAKTAN GÜLLÜCE’NİN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI