SIĞINMACILAR VE GÖÇMENLER DAYANIŞMA DERNEĞİ BAROMUZU ZİYARET ETTİ.
20-06-2019

20.06.2019 TARİHİNDE SIĞINMACILAR VE GÖÇMENLER DAYANIŞMA DERNEĞİ EGE BÖLGE SORUMLUSU AV.HANDE GÜLCAN, SOSYAL ÇALIŞMACI ELİFNUR ÇEÇEN VE SAHA ÇALIŞANI MELİKE KALYONCUOĞLU TUFAN BARO BAŞKANIMIZ AV.ÜNSAL ÇANKAYA’YI BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.FATİH SEMİZ, BARO YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ AV.ALİ BURAK YILDIZ VE AV.MUSTAFA BÜBER’İN KATILIMI İLE MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER. NAZİK ZİYARETLERİNDEN DOLAYI KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDER ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.

11-02-2020 - 09:41:28

MESLEKTAŞIMIZ AV.EYÜP ERSOY'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

05-02-2020 - 11:10:04

MESLEKTAŞIMIZ AV.BUSENUR TEKELİ'NİN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU