SS. 6. BÖLGE ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ BAŞKANI AHMET TURAL VE ÜYELERİNDEN ZİYARET
08-05-2019

08.05.2019 tarihinde SS. 6. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Sayın Ahmet Tural ve Oda Başkanları Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya’yı Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz, Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Ali Burak Yıldız'ın katılımı ile makamında ziyaret ettiler. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

16-09-2019 - 13:13:39

MESLEKTASIMIZ AV.BILGENUR GODE EVLENMISTIR. OMUR BOYU MUTLULUKLAR DILERIZ. HEDIYE YAPMAK ISTEYEN MESLEKTASLARIMIZIN AV.MEHMET BILGIC'E BASVURMALARI RICA OLUNUR.

16-09-2019 - 13:12:23

MESLEKTASLARIMIZ AV.AHMET ALI UNAL ILE AV.HAVVA GOZDE PISKEN EVLENMISTIR. OMUR BOYU MUTLULUKLAR DILERIZ. HEDIYE YAPMAK ISTEYEN MESLEKTASLARIMIZIN AV.MUHAMMED ALI KAYA'YA BASVURMALARI RICA OLUNUR.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI