Staj Eğitim Merkezi Açılış Töreni
13-01-2015

Staj Eğitim Merkezi Açılış Törenine Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu Staj Eğitim Merkezi Başkanımız Av.Çetin Aköz, Staj Eğitim Merkezi Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Ünsal Çankaya, Staj Eğitim Merkezi Derslerine Katkı Verecek Olan Avukatlarımız ve Av.Stajyerlerimizin Katılımı ile Gerçekleştirilmiştir.Arz Olunur.

11-02-2020 - 09:41:28

MESLEKTAŞIMIZ AV.EYÜP ERSOY'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

05-02-2020 - 11:10:04

MESLEKTAŞIMIZ AV.BUSENUR TEKELİ'NİN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU