STAJ EĞİTİM MERKEZİ TARAFINDAN AV.H.ERDEM YURTARSLAN, AV.STJ. HATİCE ALKAN VE AV.STJ.RABİA ÇAMBEL SEMİNER SUNUMUNU BARO HİZMET BİNASI AV.FATMA SEVÜK KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRDİ.
09-05-2018

09.05.2018 TARİHİNDE STAJ EĞİTİM MERKEZİ TARAFINDAN AV.H.ERDEM YURTARSLAN, AV.STJ. HATİCE ALKAN VE AV.STJ.RABİA ÇAMBEL SEMİNER SUNUMUNU BARO HİZMET BİNASI AV.FATMA SEVÜK KONFERANS SALONUNDA BARO STAJ EĞİTİM MERKEZİ BAŞKANIMIZ AV.ÇETİN AKÖZ, STAJ EĞİTİM MERKEZİ KOMİSYONU SORUMLU YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.FATİH SEMİZ, BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.ÜNSAL ÇANKAYA  STAJ EĞİTİM MERKEZİ EĞİTMENİMİZ AV.NURTEN BOZOKLU VE  AV.STAJYERLERİMİZİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRDİ.

25-12-2018 - 09:52:10

BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÖMER BERBER'İN MİRAY ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.