STAJ EĞİTİM MERKEZİ TARAFINDAN AV.H.ERDEM YURTARSLAN, AV.STJ. HATİCE ALKAN VE AV.STJ.RABİA ÇAMBEL SEMİNER SUNUMUNU BARO HİZMET BİNASI AV.FATMA SEVÜK KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRDİ.
09-05-2018

09.05.2018 TARİHİNDE STAJ EĞİTİM MERKEZİ TARAFINDAN AV.H.ERDEM YURTARSLAN, AV.STJ. HATİCE ALKAN VE AV.STJ.RABİA ÇAMBEL SEMİNER SUNUMUNU BARO HİZMET BİNASI AV.FATMA SEVÜK KONFERANS SALONUNDA BARO STAJ EĞİTİM MERKEZİ BAŞKANIMIZ AV.ÇETİN AKÖZ, STAJ EĞİTİM MERKEZİ KOMİSYONU SORUMLU YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.FATİH SEMİZ, BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.ÜNSAL ÇANKAYA  STAJ EĞİTİM MERKEZİ EĞİTMENİMİZ AV.NURTEN BOZOKLU VE  AV.STAJYERLERİMİZİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRDİ.

14-05-2018 - 09:40:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.BİRSEN UYAN VE AV.SEFA UYAN’IN OĞLU STJ. HAKİM CANBERK UYAN & AV.ECEM ERDEM UYAN EVLENMİŞLERDİR. KENDİLERİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV. RABİA YUMAK'A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

04-05-2018 - 16:08:37

MESLEKTAŞIMIZ AV.EBRU ARAY AMELİYAT OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ