STAJ EĞİTİM MERKEZİ TARAFINDAN AV.STJ.BİRTAN ÖZGÜN TAKMAZ VE AV.STJ.MERVE DEMİR SEMİNER SUNUMUNU BARO HİZMET BİNASI KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRDİ.
07-02-2018

07.02.2018 TARİHİNDE STAJ EĞİTİM MERKEZİ TARAFINDAN AV.STJ.BİRTAN ÖZGÜN TAKMAZ VE AV.STJ.MERVE DEMİR SEMİNER SUNUMUNU BARO HİZMET BİNASI KONFERANS SALONUNDA BARO STAJ EĞİTİM MERKEZİ SORUMLU YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.FATİH SEMİZ'İN VE AV.STAJYERLERİMİZİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRDİ.

10-08-2018 - 16:11:18

MESLEKTAŞIMIZ AV.OSMAN YILMAZ' IN  DEFNE ADINI VERDİKLERİ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

07-08-2018 - 09:00:24

MESLEKTAŞIMIZ AV.MERİH ÜNAL'IN GİRAY ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ
AV.GÜNGÖR ÇAKMAKÇI CENAZE TÖRENİ