STAJ EĞİTİM MERKEZİ TARAFINDAN AV.STJ.ÖZNUR GÜRDAL SEMİNER SUNUMUNU BARO HİZMET BİNASI KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRDİ.
11-04-2018

11.04.2018 TARİHİNDE STAJ EĞİTİM MERKEZİ TARAFINDAN AV.STJ. ÖZNUR GÜRDAL SEMİNER SUNUMUNU BARO HİZMET BİNASI AV.FATMA SEVÜK KONFERANS SALONUNDA YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AYNI ZAMANDA EĞİTMENİMİZ AV.ÜNSAL ÇANKAYA, BARO STAJ EĞİTİM MERKEZİ SORUMLU YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.FATİH SEMİZ VE  AV.STAJYERLERİMİZİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRDİ.

03-09-2018 - 12:07:18

SENİRKENT İLÇESİ AVUKATLARIMIZDAN MESLEKTAŞIMIZ AV.HAVVA NUR ÇAYLAK EVLENMİŞTİR. KENDİSİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ETHEM DURMUŞ’A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

29-08-2018 - 09:08:46

MESLEKTAŞIMIZ AV.OKAN KORKMAZ EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ERCAN ÇİMENKAYA'YA BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ