STAJ EĞİTİM MERKEZİ TARAFINDAN AV.STJ.ÖZNUR GÜRDAL SEMİNER SUNUMUNU BARO HİZMET BİNASI KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRDİ.
11-04-2018

11.04.2018 TARİHİNDE STAJ EĞİTİM MERKEZİ TARAFINDAN AV.STJ. ÖZNUR GÜRDAL SEMİNER SUNUMUNU BARO HİZMET BİNASI AV.FATMA SEVÜK KONFERANS SALONUNDA YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AYNI ZAMANDA EĞİTMENİMİZ AV.ÜNSAL ÇANKAYA, BARO STAJ EĞİTİM MERKEZİ SORUMLU YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.FATİH SEMİZ VE  AV.STAJYERLERİMİZİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRDİ.

08-03-2019 - 08:52:59

ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZDAN AV.GAMZE BUDAK'IN ANNESİ, MESLEKTAŞIMIZ AV.M.FİKRET BUDAK'IN KAYINVALİDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

28-02-2019 - 13:42:35

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.RAŞİT AKPINAR'IN EŞİ, GÜLSEREN AKPINAR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.RAŞİT AKPINAR OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI