TBB'de Düzenlenen Kamuda Çalışan Avukatlar Kurultayı
28-02-2015

28.02.2015 Tarihinde Türkiye Barolar Birliği Kamuda Çalışan Avukatlar Kurultayı'na Baro Başkan Yardımcımız ve Tbb Kamu Avukatları Komisyonu Üyesi Av.Abdullah Çelik Katılmıştır. Kamuda Çalışan Avukatlarımızında, Hakim ve Savcılar Gibi Aynı Özlük Haklarına Sahip Olması, Yargının Üç Ayağından Biri Olarak Temennimizdir.

10-08-2018 - 16:11:18

MESLEKTAŞIMIZ AV.OSMAN YILMAZ' IN  DEFNE ADINI VERDİKLERİ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

07-08-2018 - 09:00:24

MESLEKTAŞIMIZ AV.MERİH ÜNAL'IN GİRAY ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ
AV.GÜNGÖR ÇAKMAKÇI CENAZE TÖRENİ