TBB'de Düzenlenen Kamuda Çalışan Avukatlar Kurultayı
28-02-2015

28.02.2015 Tarihinde Türkiye Barolar Birliği Kamuda Çalışan Avukatlar Kurultayı'na Baro Başkan Yardımcımız ve Tbb Kamu Avukatları Komisyonu Üyesi Av.Abdullah Çelik Katılmıştır. Kamuda Çalışan Avukatlarımızında, Hakim ve Savcılar Gibi Aynı Özlük Haklarına Sahip Olması, Yargının Üç Ayağından Biri Olarak Temennimizdir.

11-02-2020 - 09:41:28

MESLEKTAŞIMIZ AV.EYÜP ERSOY'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

05-02-2020 - 11:10:04

MESLEKTAŞIMIZ AV.BUSENUR TEKELİ'NİN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU