TBB'de Düzenlenen Kamuda Çalışan Avukatlar Kurultayı
28-02-2015

28.02.2015 Tarihinde Türkiye Barolar Birliği Kamuda Çalışan Avukatlar Kurultayı'na Baro Başkan Yardımcımız ve Tbb Kamu Avukatları Komisyonu Üyesi Av.Abdullah Çelik Katılmıştır. Kamuda Çalışan Avukatlarımızında, Hakim ve Savcılar Gibi Aynı Özlük Haklarına Sahip Olması, Yargının Üç Ayağından Biri Olarak Temennimizdir.

04-10-2019 - 08:57:01

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.ESRA TUNÇBİLEK VE AV.İSMAİL TUNÇBİLEK'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

25-09-2019 - 11:52:40

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.KEREM ALTEN VE AV.ELVAN ZEKİYE ALTEN'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI