TBB Eğitim Merkezi Kurgusal Duruşma Yarışması
16-04-2015

TBB Eğitim Merkezi Kurgusal Duruşma Yarışması

BROŞÜRÜ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AKDENİZ BÖLGE ELEMELERİ EGE BÖLGESİ ELEMELERİ İÇ ANADOLU BÖLGESİ ELEMELERİ DOĞU ANADOLU BÖLGESİ ELEMELERİ
MARMARA BÖLGESİ ELEMELERİ KARADENİZ BÖLGESİ ELEMELERİ GÜNEY DOĞU ANADOLU BÖLGESİ ELEMELERİ
04-10-2019 - 08:57:01

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.ESRA TUNÇBİLEK VE AV.İSMAİL TUNÇBİLEK'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

25-09-2019 - 11:52:40

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.KEREM ALTEN VE AV.ELVAN ZEKİYE ALTEN'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI