TBB Eğitim Merkezi Meslek İçi Eğitim Seminerleri II.Dönem Kapsamında Aile Hukuku ve Mal Rejimleri Konulu Seminerimiz Gerçekleştirildi
30-05-2015

30.05.2015 Tarihinde TBB Eğitim Merkezi Meslek İçi Eğitim Seminerleri II.Dönem Kapsamında Aile Hukuku ve Mal Rejimleri Konulu Seminerimiz Yargıtay 2. Hukuk Dairesi Başkanı  Ömer Uğur Gençcan,  İstanbul Barosu Av.Ayça Özdoğan, TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av.Serpil Özok'un sunumlarıyla gerçekleştirilen seminerimize Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ayfer Eseryel, Av.Sevinç Düz, Av.Ali Osman Altunbaşak, Baro Mensubu meslektaşlarımız ve Av.Stajyerlerimizin katılımı ile Avukat evimizde yapılmıştır. TBB Eğitim Merkezine destek ve katıkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

10-10-2017 - 15:15:33

MESLEKTAŞIMIZ AV.HAMİT NAYIR KATARAK AMELİYATI OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

29-09-2017 - 10:06:41

MESLEKTAŞIMIZ  AV.RECEP ÇELİK TRAFİK KAZASI GEÇİRMİŞTİR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

MESLEKTAŞLAR ARASI BİRLİK VE BERABERLİĞİN PERÇİNLENMESİ, VEFAT EDEN MESLEKTAŞLARIMIZ VE AZİZ ŞEHİTLERİMİZ ADINA HER YIL DÜZENLENEN GELENEKSEL AŞURE İKRAMIMIZ ADLİYE SARAYI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
2017-2018 ADLİ YIL BASIN AÇIKLAMASI
BARO TİYATRO EKİBİ GÖSTERİSİ