TBB Eğitim Merkezi Meslek İçi Eğitim Seminerleri II.Dönem Kapsamında Aile Hukuku ve Mal Rejimleri Konulu Seminerimiz Gerçekleştirildi
30-05-2015

30.05.2015 Tarihinde TBB Eğitim Merkezi Meslek İçi Eğitim Seminerleri II.Dönem Kapsamında Aile Hukuku ve Mal Rejimleri Konulu Seminerimiz Yargıtay 2. Hukuk Dairesi Başkanı  Ömer Uğur Gençcan,  İstanbul Barosu Av.Ayça Özdoğan, TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av.Serpil Özok'un sunumlarıyla gerçekleştirilen seminerimize Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ayfer Eseryel, Av.Sevinç Düz, Av.Ali Osman Altunbaşak, Baro Mensubu meslektaşlarımız ve Av.Stajyerlerimizin katılımı ile Avukat evimizde yapılmıştır. TBB Eğitim Merkezine destek ve katıkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

08-03-2019 - 08:52:59

ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZDAN AV.GAMZE BUDAK'IN ANNESİ, MESLEKTAŞIMIZ AV.M.FİKRET BUDAK'IN KAYINVALİDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

28-02-2019 - 13:42:35

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.RAŞİT AKPINAR'IN EŞİ, GÜLSEREN AKPINAR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.RAŞİT AKPINAR OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI