TBB Eğitim Merkezi Meslek İçi Eğitim Seminerleri II.Dönem Kapsamında Aile Hukuku ve Mal Rejimleri Konulu Seminerimiz Gerçekleştirildi
30-05-2015

30.05.2015 Tarihinde TBB Eğitim Merkezi Meslek İçi Eğitim Seminerleri II.Dönem Kapsamında Aile Hukuku ve Mal Rejimleri Konulu Seminerimiz Yargıtay 2. Hukuk Dairesi Başkanı  Ömer Uğur Gençcan,  İstanbul Barosu Av.Ayça Özdoğan, TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av.Serpil Özok'un sunumlarıyla gerçekleştirilen seminerimize Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ayfer Eseryel, Av.Sevinç Düz, Av.Ali Osman Altunbaşak, Baro Mensubu meslektaşlarımız ve Av.Stajyerlerimizin katılımı ile Avukat evimizde yapılmıştır. TBB Eğitim Merkezine destek ve katıkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

11-06-2018 - 11:15:04

MESLEKTAŞIMIZ AV. ATALAY ATAY'IN ABİSİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

30-05-2018 - 15:09:36

MESLEKTAŞIMIZ AV.SEFER DEMİREKİN' NİN  AYLA ADINI VERDİKLERİ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ