TBB Eğitim Merkezi Meslek İçi Eğitim Seminerleri II.Dönem Kapsamında Aile Hukuku ve Mal Rejimleri Konulu Seminerimiz Gerçekleştirildi
30-05-2015

30.05.2015 Tarihinde TBB Eğitim Merkezi Meslek İçi Eğitim Seminerleri II.Dönem Kapsamında Aile Hukuku ve Mal Rejimleri Konulu Seminerimiz Yargıtay 2. Hukuk Dairesi Başkanı  Ömer Uğur Gençcan,  İstanbul Barosu Av.Ayça Özdoğan, TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av.Serpil Özok'un sunumlarıyla gerçekleştirilen seminerimize Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ayfer Eseryel, Av.Sevinç Düz, Av.Ali Osman Altunbaşak, Baro Mensubu meslektaşlarımız ve Av.Stajyerlerimizin katılımı ile Avukat evimizde yapılmıştır. TBB Eğitim Merkezine destek ve katıkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

04-10-2019 - 08:57:01

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.ESRA TUNÇBİLEK VE AV.İSMAİL TUNÇBİLEK'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

25-09-2019 - 11:52:40

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.KEREM ALTEN VE AV.ELVAN ZEKİYE ALTEN'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI