TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av.Halit Advan, Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fak. Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Agah Kürşat Karauz ve Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fak. Öğretim Üyesi Dr. Selin Sert Sütçü, Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu’nu Baro
28-04-2018

28.04.2018 Tarihinde TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av.Halit Advan, Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fak. Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Agah Kürşat Karauz ve Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fak. Öğretim Üyesi Dr. Selin Sert Sütçü, Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu’nu Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ünsal Çankaya Ve Av.Sevinç Düz’ün Katılımı İle Makamında Ziyaret Ettiler.

10-08-2018 - 16:11:18

MESLEKTAŞIMIZ AV.OSMAN YILMAZ' IN  DEFNE ADINI VERDİKLERİ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

07-08-2018 - 09:00:24

MESLEKTAŞIMIZ AV.MERİH ÜNAL'IN GİRAY ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ
AV.GÜNGÖR ÇAKMAKÇI CENAZE TÖRENİ