TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av.Halit Advan, Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fak. Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Agah Kürşat Karauz ve Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fak. Öğretim Üyesi Dr. Selin Sert Sütçü, Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu’nu Baro
28-04-2018

28.04.2018 Tarihinde TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av.Halit Advan, Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fak. Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Agah Kürşat Karauz ve Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fak. Öğretim Üyesi Dr. Selin Sert Sütçü, Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu’nu Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ünsal Çankaya Ve Av.Sevinç Düz’ün Katılımı İle Makamında Ziyaret Ettiler.

14-05-2018 - 09:40:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.BİRSEN UYAN VE AV.SEFA UYAN’IN OĞLU STJ. HAKİM CANBERK UYAN & AV.ECEM ERDEM UYAN EVLENMİŞLERDİR. KENDİLERİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV. RABİA YUMAK'A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

04-05-2018 - 16:08:37

MESLEKTAŞIMIZ AV.EBRU ARAY AMELİYAT OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ