TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av.Halit Advan, Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fak. Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Agah Kürşat Karauz ve Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fak. Öğretim Üyesi Dr. Selin Sert Sütçü, Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu’nu Baro
28-04-2018

28.04.2018 Tarihinde TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av.Halit Advan, Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fak. Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Agah Kürşat Karauz ve Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fak. Öğretim Üyesi Dr. Selin Sert Sütçü, Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu’nu Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ünsal Çankaya Ve Av.Sevinç Düz’ün Katılımı İle Makamında Ziyaret Ettiler.

25-12-2018 - 09:52:10

BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÖMER BERBER'İN MİRAY ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.