TBB'nin 2015/26 Sayılı Duyurusu

Ankara 23.03.2015
BARO BAŞKANLIĞI
DUYURU NO:2015/26

Türkiye Barolar Birliği tarafından her yıl 5 Haziran Dünya Çevre Gününde “Avukat Noyan Özkan Çevre ve Ekoloji Mücadelesi Onur Ödülü” verilmektedir.

Ödül yönergesi gereğince ödül, “…doğamızı ve hayatlarımızı tahakküm altına almaya çalışan çevre politikalarına karşı şiddet içermeyen ve her türlü ayrımcılıktan uzak mücadele yöntemleri ile mücadele eden, bu idealler uğruna risk alan, insanlara ilham ve umut veren kişilere, yurttaş gruplarına, tüzel kişiliği olsun ya da olmasın bir araya gelmiş oluşumlara verilmektedir. Meslektaşlarımızın aday gösterme sürecine katılımlarının sağlanması Yönergede öngörülmüştür.

Bu yıl ikincisi verilecek olan ödüle aday göstermek isteyen meslektaşlarımızın en geç 13.04.2015 gününe kadar ödül adaylarını tanıtıcı bir bilgi notu ile birlikte Birliğimiz Çevre ve Kent Hukuku Komisyonu Genel Sekreterliği’nin omererlat@gmail.com adresine e-posta yolu ile iletmeleri gerektiğinin Baronuz üyelerine duyurulmasını rica ederim.

Saygılarımla.

Avukat Metin FEYZİOĞLU
                                                                        Türkiye Barolar Birliği
                                                                            Başkanı

18-10-2018 - 17:03:31

MESLEKTAŞIMIZ AV.SÜLEYMAN TUĞRUL DOĞAN'IN DEFNE ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

11-10-2018 - 14:55:46

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN!! MESLEKTAŞIMIZ AV.GAMZE UZUNOVA'NIN BABASI DAHA ÖNCESİNDE ISPARTA İLİMİZDE İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI YAPMIŞ HASAN UZUNOVA'NIN KAYINPEDERİ OLAN; ÖNCEKİ DÖNEM AĞIR CEZA REİSLERIMİZDEN, ADALET KOMİSYONU BAŞKANLARIMIZDAN ÜNAL MÜSLEHİDDİNOĞLU HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUSTUR. CENAZESİ YARIN SANDIKLI İLÇESİNDE ÖGLE NAMAZINA MUTEAKİP ULU CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR. AİLESİNİN VE SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN. ALLAH RAHMET EYLESİN.

BASINDA BAROMUZ
AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA GELENEKSEL AŞURE İKRAMI
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN