TBB'NİN 2015/45 SAYILI DUYURUSU UYAPTA SUNULAN SGK HİZMETİNİN DURDURULMASI HAKKINDA GÖRÜŞME,
27-04-2015
  Ankara 24.04.2015
BARO BAŞKANLIĞI
DUYURU NO:2015/45

KONU:UYAP’ta sunulan SGK sorgulama hizmetinin durdurulması hakkında.

Adalet Bakanlığı tarafından yapılan duyuruya göre, Avukat Portal Bilgi Sistemi içerisinde sunulan SGK Sorgulama hizmeti, Sosyal Güvenlik Kurumu Kanunu’nun 35. maddesinde yapılan değişiklik gerekçe gösterilerek Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından durdurulmuş ve bu nedenle SGK sorgulama hizmeti kapatılmıştır.

Sosyal Güvenlik Kurumu Kanunu’nun 35. maddesinin 5. fıkrasının, avukatların Avukatlık Kanunu’ndan aldıkları hak ve yetkileri ortadan kaldırmadığı için Avukat Portal Bilgi Sistemi içerisinde SGK sorgulama hizmetinin çalışabilmesi için Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı’na örneği ekli yazımızla gerekli girişimlerde başvurulmuştur.

Bilgilerinize sunarım.

Saygılarımla.

Avukat Metin FEYZİOĞLU
Türkiye Barolar Birliği
Başkanı

Eki : 1

11-10-2018 - 14:55:46

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN!! MESLEKTAŞIMIZ AV.GAMZE UZUNOVA'NIN BABASI DAHA ÖNCESİNDE ISPARTA İLİMİZDE İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI YAPMIŞ HASAN UZUNOVA'NIN KAYINPEDERİ OLAN; ÖNCEKİ DÖNEM AĞIR CEZA REİSLERIMİZDEN, ADALET KOMİSYONU BAŞKANLARIMIZDAN ÜNAL MÜSLEHİDDİNOĞLU HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUSTUR. CENAZESİ YARIN SANDIKLI İLÇESİNDE ÖGLE NAMAZINA MUTEAKİP ULU CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR. AİLESİNİN VE SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN. ALLAH RAHMET EYLESİN.

03-10-2018 - 09:11:12

BASIMIZ SAĞ OLSUN; MESLEKTAŞIMIZ AV.HALİL ÇETİNLİ'NİN DEĞERLİ EŞİ, YURDAGÜL ÇETİNLİ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.HALİL ÇETİNLİ OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER, ALLAH YERİNDE DİNLENDİRSİN DİYEREK SAYGILAR SUNARIZ.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA GELENEKSEL AŞURE İKRAMI
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN