TBB'NİN 2015/46 SAYILI DUYURUSU UYAP'TA VEKALETNAMESİZ DOSYA İNCELEME HAKKI

Ankara 24.04.2015
BARO BAŞKANLIĞI
DUYURU NO:2015/46

KONU:UYAP’ta vekaletnamesiz dosya inceleme hakkında.

Adalet Bakanlığı tarafından UYAP Avukat Portal üzerinden avukatların ilgili dosya yargıcının onayını almak suretiyle dosya incelemesine olanak sağlayan sistem kaldırılmıştır. Yapılan bu keyfi uygulamaya son verilmesi için örneği ekli yazımızla Adalet Bakanlığı nezdinde gerekli girişimlerde bulunulmuştur.

Bilgilerinize sunarım.

Saygılarımla.

Avukat Metin FEYZİOĞLU
Türkiye Barolar Birliği
Başkanı

Eki : 1

04-10-2019 - 08:57:01

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.ESRA TUNÇBİLEK VE AV.İSMAİL TUNÇBİLEK'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

25-09-2019 - 11:52:40

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.KEREM ALTEN VE AV.ELVAN ZEKİYE ALTEN'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU
ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI