TBB SILA ANTALYA BÖLGE TOPLANTISI
28-09-2018

28.09.2018 Tarihinde Türkiye Barolar Birliği Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Merkezi Birliği tarafından düzenlenen Türkiye'de Adalete Erişim için Adli Yardım Uygulamalarının Geliştirilmesine Destek Projesi konulu Antalya ilinde düzenlenen Sıla Antalya Bölge Toplantısına Baro Üyesi meslektaşlarımız Av.Şeref Alkaç ve Av.Aysu Alkaç katılmışlardır. Kendilerine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

20-02-2019 - 16:15:07

YALVAÇ İLÇEMİZDE GÖREV YAPAN MESLEKTAŞIMIZ AV.LÜTFİ AYDOĞMUŞ'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

18-02-2019 - 12:27:46

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.İSMAİL ERCAN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAHTAN RAHMET CAMİAMIZA, SEVENLERİNE VE DOSTLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI