TBB Sosyal Yardım ve Dayanışma Fonu Eş ve Çocuk Yardımında Bebeklerle İlgili Değişiklik
09-03-2015

ALTI AYLIK BEKLEME SÜRESİNİ KALDIRDIK

05.03.2015 473

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ SOSYAL YARDIM VE DAYANIŞMA FONU EŞ VE ÇOCUK YARDIMINDA BEBEKLERLE İLGİLİ DEĞİŞİKLİK

Bir meslektaşımızın yeni doğmuş bebeğinin yaşaması için acil ameliyat olması gerekiyordu. Evladımızı yaşatmak adına yeni doğan bebekler açısından tedavi yardımından yararlanmayı geciktiren altı aylık bekleme süresini kaldırdık.

Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım ve Dayanışma Fonu Sosyal Yardım ve Dayanışma Yönergesi No:3’ün 9. maddesinde yapılan değişikliğe göre; “… konjenital (doğumsal) bir anomali ile doğan bebekler için; doğum tarihinden itibaren ilk 6 aylık süre içerisinde üyelik yapılması durumunda bekleme süresi şartı aranmaz.”

20-07-2018 - 22:27:16

MESLEKTAŞIMIZ AV.SERAP DEMİREKİN’İN DENİZ HAN ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

19-07-2018 - 20:24:48

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.EMİNE KAYA VE AV.MUHAMMET ALİ KAYA'NIN CEMRE İSMİNİ VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA VE AİLELERİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ
AV.GÜNGÖR ÇAKMAKÇI CENAZE TÖRENİ