TBB Sosyal Yardım ve Dayanışma Fonu Eş ve Çocuk Yardımında Bebeklerle İlgili Değişiklik
09-03-2015

ALTI AYLIK BEKLEME SÜRESİNİ KALDIRDIK

05.03.2015 473

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ SOSYAL YARDIM VE DAYANIŞMA FONU EŞ VE ÇOCUK YARDIMINDA BEBEKLERLE İLGİLİ DEĞİŞİKLİK

Bir meslektaşımızın yeni doğmuş bebeğinin yaşaması için acil ameliyat olması gerekiyordu. Evladımızı yaşatmak adına yeni doğan bebekler açısından tedavi yardımından yararlanmayı geciktiren altı aylık bekleme süresini kaldırdık.

Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım ve Dayanışma Fonu Sosyal Yardım ve Dayanışma Yönergesi No:3’ün 9. maddesinde yapılan değişikliğe göre; “… konjenital (doğumsal) bir anomali ile doğan bebekler için; doğum tarihinden itibaren ilk 6 aylık süre içerisinde üyelik yapılması durumunda bekleme süresi şartı aranmaz.”

03-09-2018 - 12:07:18

SENİRKENT İLÇESİ AVUKATLARIMIZDAN MESLEKTAŞIMIZ AV.HAVVA NUR ÇAYLAK EVLENMİŞTİR. KENDİSİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ETHEM DURMUŞ’A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

29-08-2018 - 09:08:46

MESLEKTAŞIMIZ AV.OKAN KORKMAZ EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ERCAN ÇİMENKAYA'YA BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ