TEŞEKKÜR EDERİZ
11-10-2018

TEŞEKKÜR EDERİZ.

Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Sayın Başkanı Yargıç Orhan Özdemir'i-yine Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Sayın Rıza Can'ı-Cumhuriyet Savcısı Mazlum Şahin'i - yine Yargıçlarımızdan 10.Ceza Dairesi Sayın Yargıçı Mehmet Eraslan ve 9. Ceza dairesi Sayın Yargıçı Mustafa Zeybek'i-2. Hukuk Daire Başkanı Sayın Yargıç Ali Özkaya'yı -2. Hukuk Dairesi Yargıcı Sayın Müdai Kırıcıyı - Cumhuriyet Savcısı Sayın Mustafa Yıldırım ile değerli dostum sınıf arkadaşım hemşehrimiz 1. Hukuk Dairesi Yargıcı Sayın Ahmet Kutlu ile 1. Hukuk Dairesi Başkanı sayın Ahmet Sarıkaya ile aynı daire üyesi sayın Yargıç Ahmet Çalcı'yı makamlarında ziyaret ettik, Isparta da önceki dönemlerde görev almış olan Yargıç ve Savcılarımıza Isparta'mızda yaptıkları hizmetlerden dolayı şükranlarımızı sunarak görevlerinde başarı dileklerimizi ilettik.

Saygılarımızla...

Av.Gökmen Hakkı GÖKMENOĞLU

Isparta Baro Başkanı

Av.Ünsal Çankaya Başkan Vekili
21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

30-10-2018 - 13:42:30

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL BURUN AMELİYATI OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.