TEŞEKKÜR EDERİZ
11-10-2018

TEŞEKKÜR EDERİZ.

Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Sayın Başkanı Yargıç Orhan Özdemir'i-yine Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Sayın Rıza Can'ı-Cumhuriyet Savcısı Mazlum Şahin'i - yine Yargıçlarımızdan 10.Ceza Dairesi Sayın Yargıçı Mehmet Eraslan ve 9. Ceza dairesi Sayın Yargıçı Mustafa Zeybek'i-2. Hukuk Daire Başkanı Sayın Yargıç Ali Özkaya'yı -2. Hukuk Dairesi Yargıcı Sayın Müdai Kırıcıyı - Cumhuriyet Savcısı Sayın Mustafa Yıldırım ile değerli dostum sınıf arkadaşım hemşehrimiz 1. Hukuk Dairesi Yargıcı Sayın Ahmet Kutlu ile 1. Hukuk Dairesi Başkanı sayın Ahmet Sarıkaya ile aynı daire üyesi sayın Yargıç Ahmet Çalcı'yı makamlarında ziyaret ettik, Isparta da önceki dönemlerde görev almış olan Yargıç ve Savcılarımıza Isparta'mızda yaptıkları hizmetlerden dolayı şükranlarımızı sunarak görevlerinde başarı dileklerimizi ilettik.

Saygılarımızla...

Av.Gökmen Hakkı GÖKMENOĞLU

Isparta Baro Başkanı

11-10-2018 - 14:55:46

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN!! MESLEKTAŞIMIZ AV.GAMZE UZUNOVA'NIN BABASI DAHA ÖNCESİNDE ISPARTA İLİMİZDE İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI YAPMIŞ HASAN UZUNOVA'NIN KAYINPEDERİ OLAN; ÖNCEKİ DÖNEM AĞIR CEZA REİSLERIMİZDEN, ADALET KOMİSYONU BAŞKANLARIMIZDAN ÜNAL MÜSLEHİDDİNOĞLU HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUSTUR. CENAZESİ YARIN SANDIKLI İLÇESİNDE ÖGLE NAMAZINA MUTEAKİP ULU CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR. AİLESİNİN VE SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN. ALLAH RAHMET EYLESİN.

03-10-2018 - 09:11:12

BASIMIZ SAĞ OLSUN; MESLEKTAŞIMIZ AV.HALİL ÇETİNLİ'NİN DEĞERLİ EŞİ, YURDAGÜL ÇETİNLİ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.HALİL ÇETİNLİ OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER, ALLAH YERİNDE DİNLENDİRSİN DİYEREK SAYGILAR SUNARIZ.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA GELENEKSEL AŞURE İKRAMI
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN