TEŞEKKÜR EDERİZ
11-10-2018

TEŞEKKÜR EDERİZ.

Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Sayın Başkanı Yargıç Orhan Özdemir'i-yine Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Sayın Rıza Can'ı-Cumhuriyet Savcısı Mazlum Şahin'i - yine Yargıçlarımızdan 10.Ceza Dairesi Sayın Yargıçı Mehmet Eraslan ve 9. Ceza dairesi Sayın Yargıçı Mustafa Zeybek'i-2. Hukuk Daire Başkanı Sayın Yargıç Ali Özkaya'yı -2. Hukuk Dairesi Yargıcı Sayın Müdai Kırıcıyı - Cumhuriyet Savcısı Sayın Mustafa Yıldırım ile değerli dostum sınıf arkadaşım hemşehrimiz 1. Hukuk Dairesi Yargıcı Sayın Ahmet Kutlu ile 1. Hukuk Dairesi Başkanı sayın Ahmet Sarıkaya ile aynı daire üyesi sayın Yargıç Ahmet Çalcı'yı makamlarında ziyaret ettik, Isparta da önceki dönemlerde görev almış olan Yargıç ve Savcılarımıza Isparta'mızda yaptıkları hizmetlerden dolayı şükranlarımızı sunarak görevlerinde başarı dileklerimizi ilettik.

Saygılarımızla...

Av.Gökmen Hakkı GÖKMENOĞLU

Isparta Baro Başkanı

20-02-2019 - 16:15:07

YALVAÇ İLÇEMİZDE GÖREV YAPAN MESLEKTAŞIMIZ AV.LÜTFİ AYDOĞMUŞ'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

18-02-2019 - 12:27:46

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.İSMAİL ERCAN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAHTAN RAHMET CAMİAMIZA, SEVENLERİNE VE DOSTLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI