TRABZON BAROSU EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN “TRABZON NAFAKA’YI KONUŞUYOR” KONULU ÇALIŞTAYA KATILIM SAĞLANDI.
20-09-2019

20 EYLÜL 2019 TARİHİNDE TRABZON BAROSU EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN “TRABZON NAFAKA’YI KONUŞUYOR” KONULU ÇALIŞTAYA ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU ÜYEMİZ AV.AYSEL ARTAN KATILDI.

04-10-2019 - 08:57:01

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.ESRA TUNÇBİLEK VE AV.İSMAİL TUNÇBİLEK'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

25-09-2019 - 11:52:40

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.KEREM ALTEN VE AV.ELVAN ZEKİYE ALTEN'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI