Tüm Hekimlerimizin ve Sağlık Çalışanlarının 14 Mart Tıp BAYRAMI Kutlu olsun.
14-03-2015

Tüm Hekimlerimizin ve Sağlık Çalışanlarının 14 Mart Tıp BAYRAMI Kutlu olsun. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün veciz sözünde ki gibi Tüm Hekimlerimizin ve Sağlık Çalışanlarının 14 Mart Tıp BAYRAMI Kutlu olsun. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün veciz sözünde ki gibi "Beni Türk Hekimlerine emanet edin" Vefakar , cefakar ve her koşul ve şartta insan canını ön planda tutan Türk Hekimleri ve sağlık çalışanları yanlız bu gün değil her gün anılmaya hak ediyorlar.Çok daha iyi şartlarda çalışmaları ve hak ettikleri hakları elde etmeleri umudu ile saygılar sunar tüm dostlara sağlıklı günler dilerim...

11-02-2020 - 09:41:28

MESLEKTAŞIMIZ AV.EYÜP ERSOY'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

05-02-2020 - 11:10:04

MESLEKTAŞIMIZ AV.BUSENUR TEKELİ'NİN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU