Tüm Hekimlerimizin ve Sağlık Çalışanlarının 14 Mart Tıp BAYRAMI Kutlu olsun.
14-03-2015

Tüm Hekimlerimizin ve Sağlık Çalışanlarının 14 Mart Tıp BAYRAMI Kutlu olsun. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün veciz sözünde ki gibi Tüm Hekimlerimizin ve Sağlık Çalışanlarının 14 Mart Tıp BAYRAMI Kutlu olsun. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün veciz sözünde ki gibi "Beni Türk Hekimlerine emanet edin" Vefakar , cefakar ve her koşul ve şartta insan canını ön planda tutan Türk Hekimleri ve sağlık çalışanları yanlız bu gün değil her gün anılmaya hak ediyorlar.Çok daha iyi şartlarda çalışmaları ve hak ettikleri hakları elde etmeleri umudu ile saygılar sunar tüm dostlara sağlıklı günler dilerim...

30-10-2018 - 13:42:30

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL BURUN AMELİYATI OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

18-10-2018 - 17:03:31

MESLEKTAŞIMIZ AV.SÜLEYMAN TUĞRUL DOĞAN'IN DEFNE ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

BASINDA BAROMUZ