Tüm Hekimlerimizin ve Sağlık Çalışanlarının 14 Mart Tıp BAYRAMI Kutlu olsun.
14-03-2015

Tüm Hekimlerimizin ve Sağlık Çalışanlarının 14 Mart Tıp BAYRAMI Kutlu olsun. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün veciz sözünde ki gibi Tüm Hekimlerimizin ve Sağlık Çalışanlarının 14 Mart Tıp BAYRAMI Kutlu olsun. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün veciz sözünde ki gibi "Beni Türk Hekimlerine emanet edin" Vefakar , cefakar ve her koşul ve şartta insan canını ön planda tutan Türk Hekimleri ve sağlık çalışanları yanlız bu gün değil her gün anılmaya hak ediyorlar.Çok daha iyi şartlarda çalışmaları ve hak ettikleri hakları elde etmeleri umudu ile saygılar sunar tüm dostlara sağlıklı günler dilerim...

16-02-2018 - 18:33:12

MESLEKTAŞIMIZ AV.GÜNDENİZ KALAĞAN'IN BABASI AMELİYAT OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ

16-02-2018 - 18:31:49

MESLEKTAŞIMIZ AV.TAHİR ALAN'IN BABASI AMELİYAT OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ
29 EKİM VİDEOMUZ