Tüm Hekimlerimizin ve Sağlık Çalışanlarının 14 Mart Tıp BAYRAMI Kutlu olsun.
14-03-2015

Tüm Hekimlerimizin ve Sağlık Çalışanlarının 14 Mart Tıp BAYRAMI Kutlu olsun. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün veciz sözünde ki gibi Tüm Hekimlerimizin ve Sağlık Çalışanlarının 14 Mart Tıp BAYRAMI Kutlu olsun. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün veciz sözünde ki gibi "Beni Türk Hekimlerine emanet edin" Vefakar , cefakar ve her koşul ve şartta insan canını ön planda tutan Türk Hekimleri ve sağlık çalışanları yanlız bu gün değil her gün anılmaya hak ediyorlar.Çok daha iyi şartlarda çalışmaları ve hak ettikleri hakları elde etmeleri umudu ile saygılar sunar tüm dostlara sağlıklı günler dilerim...

16-09-2019 - 13:13:39

MESLEKTASIMIZ AV.BILGENUR GODE EVLENMISTIR. OMUR BOYU MUTLULUKLAR DILERIZ. HEDIYE YAPMAK ISTEYEN MESLEKTASLARIMIZIN AV.MEHMET BILGIC'E BASVURMALARI RICA OLUNUR.

16-09-2019 - 13:12:23

MESLEKTASLARIMIZ AV.AHMET ALI UNAL ILE AV.HAVVA GOZDE PISKEN EVLENMISTIR. OMUR BOYU MUTLULUKLAR DILERIZ. HEDIYE YAPMAK ISTEYEN MESLEKTASLARIMIZIN AV.MUHAMMED ALI KAYA'YA BASVURMALARI RICA OLUNUR.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI