TÜM MESLEKTAŞLARIMIZ VE STAJYER AVUKATLARIMIZ DAVETLİDİR.
04-10-2019

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINCA KONYA BAROSU EV SAHİPLİĞİNDE  11 EKİM 2019 CUMA GÜNÜ YAPILACAK OLAN “AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİNE BİREYSEL BAŞVURU KONULU ÇALIŞTAYA TÜM MESLEKTAŞLARIMIZ VE STAJYER AVUKATLARIMIZ DAVETLİDİR.

KATILMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN VE STAJYER AVUKATLARIMIZIN  09 EKİM 2019 TARİHİNE KADAR BARO KALEMİMİZE BİLGİ VERMENİZ ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

NOT : KONYA İLİNE ULAŞIM BARO BAŞKANLIĞIMIZCA YAPILACAKTIR.

04-10-2019 - 08:57:01

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.ESRA TUNÇBİLEK VE AV.İSMAİL TUNÇBİLEK'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

25-09-2019 - 11:52:40

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.KEREM ALTEN VE AV.ELVAN ZEKİYE ALTEN'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI