Tüm Meslektaşlarımıza Duyurulur
25-01-2020

Elazığ Sivrice merkez üstlü deprem nedeni ile hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz. Yaşanan depremin neden olduğu yaraları elimizden geldiği kadarı ile sarabilmek amacı ile 27.01.2020 Pazartesi tarihinden itibaren Baromuz personeli ve gönüllü meslektaşlarımız bürolarınızı ziyaret ederek, ayni ve nakti yardımlarınızı toplayacaklardır. Kışlık kıyafet, battaniye gibi ayni yardımlarınız ve nakti yardımlarınızla alınacak depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaç duydukları ürünler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Isparta Belediyesine teslim edilecektir.

11-02-2020 - 09:41:28

MESLEKTAŞIMIZ AV.EYÜP ERSOY'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

05-02-2020 - 11:10:04

MESLEKTAŞIMIZ AV.BUSENUR TEKELİ'NİN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU