TÜM TİYATRO EMEKÇİLERİNİN VE TİYATRO SEVERLERİN 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
27-03-2015

27.03.2015 13

Bir toplumu kanatlandıran bilim ve sanattır. Bilim ve sanat kanatlarından birisi kırılırsa kaçınılmaz olarak ikincisi de kırılır ve toplum tavuk topluma dönüşür. Tavuk toplum; önüne arpasının konduğu, o arpayı didiklerken arkasından yumurtasının alındığı toplumdur.

Toplum, sanat yoluyla yükselir, özgürleşir…

Varımızın yoğumuzun, geleceğimizin, gelişmemizin elimizden alınmaması, evlatlarımızın parlak bir geleceğe sahip olması için bilim ve sanata sahip çıkıyor, sanatı kuşatma altına alma girişimlerini reddediyoruz. Sanatın hukuku sahipsiz değildir!

10-08-2018 - 16:11:18

MESLEKTAŞIMIZ AV.OSMAN YILMAZ' IN  DEFNE ADINI VERDİKLERİ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

07-08-2018 - 09:00:24

MESLEKTAŞIMIZ AV.MERİH ÜNAL'IN GİRAY ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ
AV.GÜNGÖR ÇAKMAKÇI CENAZE TÖRENİ