TÜM TİYATRO EMEKÇİLERİNİN VE TİYATRO SEVERLERİN 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
27-03-2015

27.03.2015 13

Bir toplumu kanatlandıran bilim ve sanattır. Bilim ve sanat kanatlarından birisi kırılırsa kaçınılmaz olarak ikincisi de kırılır ve toplum tavuk topluma dönüşür. Tavuk toplum; önüne arpasının konduğu, o arpayı didiklerken arkasından yumurtasının alındığı toplumdur.

Toplum, sanat yoluyla yükselir, özgürleşir…

Varımızın yoğumuzun, geleceğimizin, gelişmemizin elimizden alınmaması, evlatlarımızın parlak bir geleceğe sahip olması için bilim ve sanata sahip çıkıyor, sanatı kuşatma altına alma girişimlerini reddediyoruz. Sanatın hukuku sahipsiz değildir!

18-10-2018 - 17:03:31

MESLEKTAŞIMIZ AV.SÜLEYMAN TUĞRUL DOĞAN'IN DEFNE ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

11-10-2018 - 14:55:46

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN!! MESLEKTAŞIMIZ AV.GAMZE UZUNOVA'NIN BABASI DAHA ÖNCESİNDE ISPARTA İLİMİZDE İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI YAPMIŞ HASAN UZUNOVA'NIN KAYINPEDERİ OLAN; ÖNCEKİ DÖNEM AĞIR CEZA REİSLERIMİZDEN, ADALET KOMİSYONU BAŞKANLARIMIZDAN ÜNAL MÜSLEHİDDİNOĞLU HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUSTUR. CENAZESİ YARIN SANDIKLI İLÇESİNDE ÖGLE NAMAZINA MUTEAKİP ULU CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR. AİLESİNİN VE SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN. ALLAH RAHMET EYLESİN.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA GELENEKSEL AŞURE İKRAMI
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN