TÜM TİYATRO EMEKÇİLERİNİN VE TİYATRO SEVERLERİN 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
27-03-2015

27.03.2015 13

Bir toplumu kanatlandıran bilim ve sanattır. Bilim ve sanat kanatlarından birisi kırılırsa kaçınılmaz olarak ikincisi de kırılır ve toplum tavuk topluma dönüşür. Tavuk toplum; önüne arpasının konduğu, o arpayı didiklerken arkasından yumurtasının alındığı toplumdur.

Toplum, sanat yoluyla yükselir, özgürleşir…

Varımızın yoğumuzun, geleceğimizin, gelişmemizin elimizden alınmaması, evlatlarımızın parlak bir geleceğe sahip olması için bilim ve sanata sahip çıkıyor, sanatı kuşatma altına alma girişimlerini reddediyoruz. Sanatın hukuku sahipsiz değildir!

11-02-2020 - 09:41:28

MESLEKTAŞIMIZ AV.EYÜP ERSOY'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

05-02-2020 - 11:10:04

MESLEKTAŞIMIZ AV.BUSENUR TEKELİ'NİN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU