TÜRİYE BAROLAR BİRLİĞİ - MADİN BARO BAŞKANLIĞI İŞBİRLİĞİNCE DÜZENLENEN VI.GENÇ AVUKATLAR KURULTAYINA KATILMAMA KARARIMIZ VE YAZIMIZ.
29-09-2017

TÜRİYE BAROLAR BİRLİĞİ - MADİN BARO BAŞKANLIĞI İŞBİRLİĞİNCE DÜZENLENEN VI.GENÇ AVUKATLAR KURULTAYINA KATILMAMA KARARIMIZ VE YAZIMIZ.

10-10-2017 - 15:15:33

MESLEKTAŞIMIZ AV.HAMİT NAYIR KATARAK AMELİYATI OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

29-09-2017 - 10:06:41

MESLEKTAŞIMIZ  AV.RECEP ÇELİK TRAFİK KAZASI GEÇİRMİŞTİR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

MESLEKTAŞLAR ARASI BİRLİK VE BERABERLİĞİN PERÇİNLENMESİ, VEFAT EDEN MESLEKTAŞLARIMIZ VE AZİZ ŞEHİTLERİMİZ ADINA HER YIL DÜZENLENEN GELENEKSEL AŞURE İKRAMIMIZ ADLİYE SARAYI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
2017-2018 ADLİ YIL BASIN AÇIKLAMASI
BARO TİYATRO EKİBİ GÖSTERİSİ