Türkiye Barolar Birliği Başkanı Sayın Av.Prof.Dr. Metin Feyzioğlu’nu Ziyaret
25-12-2014
1907

19.12.2014 TARİHİNDE BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU, BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.ABDULLAH ÇELİK, BARO SEKRETERİMİZ AV.BAHADIR ERDEM, YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ AV.AYFER ESERYEL, AV.SEVİNÇ DÜZ, AV.CENGİZ KAYHAN, AV.ÜNSAL ÇANKAYA VE AV.SALİH KOCAGÖZ TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI SAYIN AV.PROF.DR.METİN FEYZİOĞLU'NU VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİ, TBB DİSİPLİN KURULU ÜYELERİNİ, TBB BAŞ DANIŞMANI AV.ZAFER KÖKEN'İ VE TBB MÜDÜRÜ İRFAN ÖZTÜRK'Ü MAKAMLARINDA ZİYARET ETMİŞLERDİR. AKABİNDE TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİNDE DÜZENLENEN HAYAT AĞACI PROJESİ  (UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE) TANITIM TOPLANTISINA KATILMIŞLARDIR.ARZ OLUNUR.

18-10-2018 - 17:03:31

MESLEKTAŞIMIZ AV.SÜLEYMAN TUĞRUL DOĞAN'IN DEFNE ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

11-10-2018 - 14:55:46

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN!! MESLEKTAŞIMIZ AV.GAMZE UZUNOVA'NIN BABASI DAHA ÖNCESİNDE ISPARTA İLİMİZDE İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI YAPMIŞ HASAN UZUNOVA'NIN KAYINPEDERİ OLAN; ÖNCEKİ DÖNEM AĞIR CEZA REİSLERIMİZDEN, ADALET KOMİSYONU BAŞKANLARIMIZDAN ÜNAL MÜSLEHİDDİNOĞLU HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUSTUR. CENAZESİ YARIN SANDIKLI İLÇESİNDE ÖGLE NAMAZINA MUTEAKİP ULU CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR. AİLESİNİN VE SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN. ALLAH RAHMET EYLESİN.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA GELENEKSEL AŞURE İKRAMI
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN