Türkiye Barolar Birliği Başkanı Sayın Av.Prof.Dr. Metin Feyzioğlu’nu Ziyaret
25-12-2014

19.12.2014 TARİHİNDE BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU, BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.ABDULLAH ÇELİK, BARO SEKRETERİMİZ AV.BAHADIR ERDEM, YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ AV.AYFER ESERYEL, AV.SEVİNÇ DÜZ, AV.CENGİZ KAYHAN, AV.ÜNSAL ÇANKAYA VE AV.SALİH KOCAGÖZ TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI SAYIN AV.PROF.DR.METİN FEYZİOĞLU'NU VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİ, TBB DİSİPLİN KURULU ÜYELERİNİ, TBB BAŞ DANIŞMANI AV.ZAFER KÖKEN'İ VE TBB MÜDÜRÜ İRFAN ÖZTÜRK'Ü MAKAMLARINDA ZİYARET ETMİŞLERDİR. AKABİNDE TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİNDE DÜZENLENEN HAYAT AĞACI PROJESİ  (UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE) TANITIM TOPLANTISINA KATILMIŞLARDIR.ARZ OLUNUR.

11-06-2018 - 11:15:04

MESLEKTAŞIMIZ AV. ATALAY ATAY'IN ABİSİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

30-05-2018 - 15:09:36

MESLEKTAŞIMIZ AV.SEFER DEMİREKİN' NİN  AYLA ADINI VERDİKLERİ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ