Türkiye Barolar Birliği Başkanı Sayın Av.Prof.Dr. Metin Feyzioğlu’nu Ziyaret
25-12-2014

19.12.2014 TARİHİNDE BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU, BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.ABDULLAH ÇELİK, BARO SEKRETERİMİZ AV.BAHADIR ERDEM, YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ AV.AYFER ESERYEL, AV.SEVİNÇ DÜZ, AV.CENGİZ KAYHAN, AV.ÜNSAL ÇANKAYA VE AV.SALİH KOCAGÖZ TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI SAYIN AV.PROF.DR.METİN FEYZİOĞLU'NU VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİ, TBB DİSİPLİN KURULU ÜYELERİNİ, TBB BAŞ DANIŞMANI AV.ZAFER KÖKEN'İ VE TBB MÜDÜRÜ İRFAN ÖZTÜRK'Ü MAKAMLARINDA ZİYARET ETMİŞLERDİR. AKABİNDE TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİNDE DÜZENLENEN HAYAT AĞACI PROJESİ  (UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE) TANITIM TOPLANTISINA KATILMIŞLARDIR.ARZ OLUNUR.

16-09-2019 - 13:13:39

MESLEKTASIMIZ AV.BILGENUR GODE EVLENMISTIR. OMUR BOYU MUTLULUKLAR DILERIZ. HEDIYE YAPMAK ISTEYEN MESLEKTASLARIMIZIN AV.MEHMET BILGIC'E BASVURMALARI RICA OLUNUR.

16-09-2019 - 13:12:23

MESLEKTASLARIMIZ AV.AHMET ALI UNAL ILE AV.HAVVA GOZDE PISKEN EVLENMISTIR. OMUR BOYU MUTLULUKLAR DILERIZ. HEDIYE YAPMAK ISTEYEN MESLEKTASLARIMIZIN AV.MUHAMMED ALI KAYA'YA BASVURMALARI RICA OLUNUR.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI