TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI VE BARO BAŞKANLARI ESKİŞEHİR BAROSU BAŞKANI AVUKAT RIZA ÖZTEKİN’İ YALNIZ BIRAKMADI
18-03-2015

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, baro başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, bir duruşma esnasında hâkim tarafından kanuna aykırı olarak ayağa kalkmaya zorlanan avukata yapılanın yanlış olduğunu hukuk kuralları çerçevesinde dile getiren Eskişehir Barosu Başkanı Av. Rıza Öztekin’in bugün Eskişehir’de görülen duruşmasına katıldı.

TBB Başkanı Feyzioğlu ve baro başkanları, sanık sandalyesinde oturarak Eskişehir Barosu Başkanı Av. Rıza Öztekin’e destek verdi. Duruşma, tanıkların dinlenmesi için 15 Nisan 2015 tarihine ertelendi.

16-09-2019 - 13:13:39

MESLEKTASIMIZ AV.BILGENUR GODE EVLENMISTIR. OMUR BOYU MUTLULUKLAR DILERIZ. HEDIYE YAPMAK ISTEYEN MESLEKTASLARIMIZIN AV.MEHMET BILGIC'E BASVURMALARI RICA OLUNUR.

16-09-2019 - 13:12:23

MESLEKTASLARIMIZ AV.AHMET ALI UNAL ILE AV.HAVVA GOZDE PISKEN EVLENMISTIR. OMUR BOYU MUTLULUKLAR DILERIZ. HEDIYE YAPMAK ISTEYEN MESLEKTASLARIMIZIN AV.MUHAMMED ALI KAYA'YA BASVURMALARI RICA OLUNUR.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI