TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI VE BARO BAŞKANLARI ESKİŞEHİR BAROSU BAŞKANI AVUKAT RIZA ÖZTEKİN’İ YALNIZ BIRAKMADI
18-03-2015

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, baro başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, bir duruşma esnasında hâkim tarafından kanuna aykırı olarak ayağa kalkmaya zorlanan avukata yapılanın yanlış olduğunu hukuk kuralları çerçevesinde dile getiren Eskişehir Barosu Başkanı Av. Rıza Öztekin’in bugün Eskişehir’de görülen duruşmasına katıldı.

TBB Başkanı Feyzioğlu ve baro başkanları, sanık sandalyesinde oturarak Eskişehir Barosu Başkanı Av. Rıza Öztekin’e destek verdi. Duruşma, tanıkların dinlenmesi için 15 Nisan 2015 tarihine ertelendi.

Av.Ünsal Çankaya Başkan Vekili
25-12-2018 - 09:52:10

BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÖMER BERBER'İN MİRAY ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.