TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINDA DÜZENLENEN NAFAKA KONULU ÇALIŞTAY'A KATILIM SAĞLANDI.
16-07-2019

13.07.2019 TARİHİNDE TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINDA DÜZENLENEN "NAFAKA" KONULU ÇALIŞTAY'A KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANI - SORUMLU YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.ARZU ELMA BENLİ VE KOMİSYON ÜYEMİZ AV.AYSEL ARTAN KATILDI.

11-12-2019 - 15:19:48

MESLEKTAŞIMIZ AV.MUHAMMED ALİ KAYA'NIN DEDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

11-12-2019 - 10:23:16

ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZDAN AV.GAMZE BUDAK'IN BABASI, MESLEKTAŞIMIZ AV.M.FİKRET BUDAK'IN KAYINBABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU