TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINDA DÜZENLENEN TBB- CMK KOMİSYONU UYGULAMADA SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ KONULU TOPLANTIYA KATILIM SAĞLANDI.
16-07-2019

13.07.2019 TARİHİNDE TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINDA DÜZENLENEN TBB- CMK KOMİSYONU UYGULAMADA SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ KONULU TOPLANTIYA ISPARTA BAROSU CMK KOMİSYONU ÜYELERİMİZ AV.HÜSEYİN TUĞLACI VE AV.HALİL YAVUZ KELLE KATILDI.

11-12-2019 - 15:19:48

MESLEKTAŞIMIZ AV.MUHAMMED ALİ KAYA'NIN DEDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

11-12-2019 - 10:23:16

ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZDAN AV.GAMZE BUDAK'IN BABASI, MESLEKTAŞIMIZ AV.M.FİKRET BUDAK'IN KAYINBABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU