Türkiye Barolar Birliği Başkanlığının Duyurusu
25-12-2014

Hiçbir inanç sisteminin insan hayatına kasteden saldırıları kutsamadığı aksine reddettiği gerçeğini hatırlatarak Pakistan'da öğrencileri ve öğretmenleri hedef alan hain saldırıyı kınıyor,saldırganları lanetliyoruz.

SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDENLERE ALLAH'TAN RAHMET,YARALILARA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ.

11-06-2018 - 11:15:04

MESLEKTAŞIMIZ AV. ATALAY ATAY'IN ABİSİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

30-05-2018 - 15:09:36

MESLEKTAŞIMIZ AV.SEFER DEMİREKİN' NİN  AYLA ADINI VERDİKLERİ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

BASINDA BAROMUZ; SEÇİMDE AVUKATLAR İŞ BAŞINDA
5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI