Türkiye Barolar Birliği Başkanlığının Duyurusu
25-12-2014

Hiçbir inanç sisteminin insan hayatına kasteden saldırıları kutsamadığı aksine reddettiği gerçeğini hatırlatarak Pakistan'da öğrencileri ve öğretmenleri hedef alan hain saldırıyı kınıyor,saldırganları lanetliyoruz.

SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDENLERE ALLAH'TAN RAHMET,YARALILARA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ.

10-08-2018 - 16:11:18

MESLEKTAŞIMIZ AV.OSMAN YILMAZ' IN  DEFNE ADINI VERDİKLERİ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

07-08-2018 - 09:00:24

MESLEKTAŞIMIZ AV.MERİH ÜNAL'IN GİRAY ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ
AV.GÜNGÖR ÇAKMAKÇI CENAZE TÖRENİ