Türkiye Barolar Birliği Başkanlığının Duyurusu
25-12-2014

Hiçbir inanç sisteminin insan hayatına kasteden saldırıları kutsamadığı aksine reddettiği gerçeğini hatırlatarak Pakistan'da öğrencileri ve öğretmenleri hedef alan hain saldırıyı kınıyor,saldırganları lanetliyoruz.

SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDENLERE ALLAH'TAN RAHMET,YARALILARA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ.

20-02-2019 - 16:15:07

YALVAÇ İLÇEMİZDE GÖREV YAPAN MESLEKTAŞIMIZ AV.LÜTFİ AYDOĞMUŞ'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

18-02-2019 - 12:27:46

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.İSMAİL ERCAN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAHTAN RAHMET CAMİAMIZA, SEVENLERİNE VE DOSTLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI