TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ MESLEK İÇİ EĞİTİM SEMİNERLERİ KAPSAMINDA KAT MÜLKİYETİ HUKUKU VE ARSA PAYI KARŞILIĞI İNŞAAT SÖZLEŞMELERİ KONULU SEMİNER
01-07-2019

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ MESLEK İÇİ EĞİTİM SEMİNERLERİ KAPSAMINDA 6 TEMMUZ 2019 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 10.30'DA ISPARTA BAROSU HİZMET BİNASI AV.FATMA SEVÜK KONFERANS SALONUNDA KAT MÜLKİYETİ HUKUKU VE ARSA PAYI KARŞILIĞI İNŞAAT SÖZLEŞMELERİ KONULU SERTİFİKALI EĞİTİM SEMİNERİMİZE TÜM MESLEKTAŞLARIMIZ DAVETLİDİR.

04-10-2019 - 08:57:01

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.ESRA TUNÇBİLEK VE AV.İSMAİL TUNÇBİLEK'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

25-09-2019 - 11:52:40

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.KEREM ALTEN VE AV.ELVAN ZEKİYE ALTEN'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI