TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ MESLEK İÇİ EĞİTİM SEMİNERLERİ KAPSAMINDA KAT MÜLKİYETİ HUKUKU VE ARSA PAYI KARŞILIĞI İNŞAAT SÖZLEŞMELERİ KONULU SEMİNERİMİZ BARO HİZMET BİNASI AV.FATMA SEVÜK KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
06-07-2019

06.07.2019 Tarihinde Türkiye Barolar Birliği Meslek İçi Eğitim seminerleri kapsamında Kat Mülkiyeti Hukuku ve Arsa Karşılığı İnşaat Sözleşmeleri konulu sertifikalı eğitim seminerimiz Baro Hizmet Binası Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av.Mustafa Şeref Kısacık , Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Medeni Hukuk Ana Bilim Dalı Başkanı Av.Prof. Dr.Abdülkadir Arpacı ve Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Doç.Dr. Öz Seçer'in sunumu ile Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz, Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Ali Burak Yıldız, Baro üyesi meslektaşlarımız, Av.Stajyerlerimizin ve SDÜ Hukuk Fakültesi öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

19-07-2019 - 15:31:42

MESLEKTAŞIMIZ AV.GÜLNUR ÖZYURT'UN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ.

15-07-2019 - 11:16:36

MESLEKTAŞIMIZ; AV.HAKTAN GÜLLÜCE’NİN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI