TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ'NİN 2015/39 SAYILI DUYURUSU

Ankara 09.04.2015
BARO BAŞKANLIĞI
DUYURU NO:2015/39

İstanbul Barosu Başkanlığı İle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı arasında varılan ve Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulunun 06.04.2015 günlü toplantısında kabul edilen mutabakat metni uyarınca; Stajyer Avukatlarımızın da avukatlara tahsis edilen kapılardan sadece Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen çipli-akıllı kimlik kartlarını okutmak suretiyle adliyeye girebilecekleri karar altına alınmıştır.

Yukarıda belirtilen mutabakat metni uyarınca stajyer kimlik kartı bulunmayan stajyer avukatlarımızın, en kısa süre içerisinde çipli-akıllı kart edinmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde bir süre sonra bu özellikteki karta sahip olmayan stajyerlerimiz avukatlara tahsis edilen kapılardan adliyeye giremeyeceklerdir.

Baronuza kayıtlı stajyer avukatların adliyeye giriş çıkışlarında herhangi bir sorunla karşı karşıya kalmamaları için çipli-akıllı kimlik kartı edinmelerinin sağlanması hususunda gereğini bilgilerinize sunarım.

Saygılarımla.

Avukat Metin FEYZİOĞLU
Türkiye Barolar Birliği
Başkanı

16-09-2019 - 13:13:39

MESLEKTAŞIMIZ AV.BİLGENUR GÖDE EVLENMİŞTIR. ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.MEHMET BİLGİÇ'E BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

16-09-2019 - 13:12:23

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL İLE AV.HAVVA GÖZDE PİŞKEN EVLENMİŞTİR. ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.MUHAMMED ALİ KAYA'YA BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI