TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ'NİN 2015/39 SAYILI DUYURUSU

Ankara 09.04.2015
BARO BAŞKANLIĞI
DUYURU NO:2015/39

İstanbul Barosu Başkanlığı İle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı arasında varılan ve Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulunun 06.04.2015 günlü toplantısında kabul edilen mutabakat metni uyarınca; Stajyer Avukatlarımızın da avukatlara tahsis edilen kapılardan sadece Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen çipli-akıllı kimlik kartlarını okutmak suretiyle adliyeye girebilecekleri karar altına alınmıştır.

Yukarıda belirtilen mutabakat metni uyarınca stajyer kimlik kartı bulunmayan stajyer avukatlarımızın, en kısa süre içerisinde çipli-akıllı kart edinmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde bir süre sonra bu özellikteki karta sahip olmayan stajyerlerimiz avukatlara tahsis edilen kapılardan adliyeye giremeyeceklerdir.

Baronuza kayıtlı stajyer avukatların adliyeye giriş çıkışlarında herhangi bir sorunla karşı karşıya kalmamaları için çipli-akıllı kimlik kartı edinmelerinin sağlanması hususunda gereğini bilgilerinize sunarım.

Saygılarımla.

Avukat Metin FEYZİOĞLU
Türkiye Barolar Birliği
Başkanı

11-06-2018 - 11:15:04

MESLEKTAŞIMIZ AV. ATALAY ATAY'IN ABİSİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

30-05-2018 - 15:09:36

MESLEKTAŞIMIZ AV.SEFER DEMİREKİN' NİN  AYLA ADINI VERDİKLERİ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ