TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ'NİN 2015/39 SAYILI DUYURUSU

Ankara 09.04.2015
BARO BAŞKANLIĞI
DUYURU NO:2015/39

İstanbul Barosu Başkanlığı İle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı arasında varılan ve Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulunun 06.04.2015 günlü toplantısında kabul edilen mutabakat metni uyarınca; Stajyer Avukatlarımızın da avukatlara tahsis edilen kapılardan sadece Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen çipli-akıllı kimlik kartlarını okutmak suretiyle adliyeye girebilecekleri karar altına alınmıştır.

Yukarıda belirtilen mutabakat metni uyarınca stajyer kimlik kartı bulunmayan stajyer avukatlarımızın, en kısa süre içerisinde çipli-akıllı kart edinmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde bir süre sonra bu özellikteki karta sahip olmayan stajyerlerimiz avukatlara tahsis edilen kapılardan adliyeye giremeyeceklerdir.

Baronuza kayıtlı stajyer avukatların adliyeye giriş çıkışlarında herhangi bir sorunla karşı karşıya kalmamaları için çipli-akıllı kimlik kartı edinmelerinin sağlanması hususunda gereğini bilgilerinize sunarım.

Saygılarımla.

Avukat Metin FEYZİOĞLU
Türkiye Barolar Birliği
Başkanı

18-10-2018 - 17:03:31

MESLEKTAŞIMIZ AV.SÜLEYMAN TUĞRUL DOĞAN'IN DEFNE ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

11-10-2018 - 14:55:46

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN!! MESLEKTAŞIMIZ AV.GAMZE UZUNOVA'NIN BABASI DAHA ÖNCESİNDE ISPARTA İLİMİZDE İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI YAPMIŞ HASAN UZUNOVA'NIN KAYINPEDERİ OLAN; ÖNCEKİ DÖNEM AĞIR CEZA REİSLERIMİZDEN, ADALET KOMİSYONU BAŞKANLARIMIZDAN ÜNAL MÜSLEHİDDİNOĞLU HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUSTUR. CENAZESİ YARIN SANDIKLI İLÇESİNDE ÖGLE NAMAZINA MUTEAKİP ULU CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR. AİLESİNİN VE SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN. ALLAH RAHMET EYLESİN.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA GELENEKSEL AŞURE İKRAMI
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN