07-05-2018

05.05.2018 TARİHİNDE TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ TARAFINDAN DÜZENLENEN AVUKATLIK KANUNU’NUN 35/A MADDESİNİN UYGULANMASI ÇALIŞMALARININ DÜZENLENMESİ HAKKINDA YAPILAN TOPLANTIYA BARO YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ AV.ÖMER BERBER, AV.ÜNSAL ÇANKAYA VE AV.ARZU ELMA BENLİ TARAFINDAN KATILIM SAĞLANMIŞTIR.

10-08-2018 - 16:11:18

MESLEKTAŞIMIZ AV.OSMAN YILMAZ' IN  DEFNE ADINI VERDİKLERİ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

07-08-2018 - 09:00:24

MESLEKTAŞIMIZ AV.MERİH ÜNAL'IN GİRAY ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ
AV.GÜNGÖR ÇAKMAKÇI CENAZE TÖRENİ