TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ TARAFINDAN DÜZENLENEN KURGUSAL DURUŞMA YARIŞMASI 2019 AKDENİZ BÖLGE ELEMELERİ
17-06-2019

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ TARAFINDAN 15-16 HAZİRAN 2019 TARİHLERİ ARASINDA ANKARA RAMADA OTEL'DE DÜZENLENEN KURGUSAL DURUŞMA YARIŞMASI 2019 AKDENİZ BÖLGE ELEMELERİNE BARO STAJYERLERİMİZ ENES AYDEMİR, MERVE AYDEMİR VE MUHAMMET FURKAN ALTUNBAŞAK  EĞİTİM KOÇLARI BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.AYBALA İBİŞOĞLU, BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL, AV.ECEM NALBAT VE AV.HÜSEYİN KÜÇÜKKOYUNCU TARAFINDAN YARIŞMAYA KATILIM SAĞLANMIŞTIR. KENDİLERİNE EMEK VE KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDER, ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.

ISPARTA BARO BAŞKANLIĞI

19-07-2019 - 15:31:42

MESLEKTAŞIMIZ AV.GÜLNUR ÖZYURT'UN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ.

15-07-2019 - 11:16:36

MESLEKTAŞIMIZ; AV.HAKTAN GÜLLÜCE’NİN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI