TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ TARAFINDAN DÜZENLENEN KURGUSAL DURUŞMA YARIŞMASI 2019 AKDENİZ BÖLGE ELEMELERİ
17-06-2019

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ TARAFINDAN 15-16 HAZİRAN 2019 TARİHLERİ ARASINDA ANKARA RAMADA OTEL'DE DÜZENLENEN KURGUSAL DURUŞMA YARIŞMASI 2019 AKDENİZ BÖLGE ELEMELERİNE BARO STAJYERLERİMİZ ENES AYDEMİR, MERVE AYDEMİR VE MUHAMMET FURKAN ALTUNBAŞAK  EĞİTİM KOÇLARI BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.AYBALA İBİŞOĞLU, BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL, AV.ECEM NALBAT VE AV.HÜSEYİN KÜÇÜKKOYUNCU TARAFINDAN YARIŞMAYA KATILIM SAĞLANMIŞTIR. KENDİLERİNE EMEK VE KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDER, ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.

ISPARTA BARO BAŞKANLIĞI

04-10-2019 - 08:57:01

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.ESRA TUNÇBİLEK VE AV.İSMAİL TUNÇBİLEK'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

25-09-2019 - 11:52:40

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.KEREM ALTEN VE AV.ELVAN ZEKİYE ALTEN'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI