Türkiye Barolar Birliğince Başlatılan Uyuşturucu Madde ile Mücadele
01-03-2015

Türkiye Barolar Birliğince başlatılan uyuşturucu madde ile mücadele "Hayat Ağacı" projesinin tanıtımı TBB'nin Hayat Ağacı Ekibince, Avukat Evimizde katılımcı kurum ve kuruluş temsilcileri ile meslektaşlarımıza Baromuz Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ayfer Eseryel ve Av. Egemen Tanyıldız eşliğinde gerçekleştirildi. Kendilerine ve Baro Personeline katkılarından dolayı teşekkür ediyor, madde bağımlılığı ile herkesi savaşa davet ediyoruz. Isparta' da acilen Branş Hastanesinin açılmasını diliyoruz.

TANITIM FİLMİ İÇİN TIKLAYINIZ

18-10-2018 - 17:03:31

MESLEKTAŞIMIZ AV.SÜLEYMAN TUĞRUL DOĞAN'IN DEFNE ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

11-10-2018 - 14:55:46

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN!! MESLEKTAŞIMIZ AV.GAMZE UZUNOVA'NIN BABASI DAHA ÖNCESİNDE ISPARTA İLİMİZDE İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI YAPMIŞ HASAN UZUNOVA'NIN KAYINPEDERİ OLAN; ÖNCEKİ DÖNEM AĞIR CEZA REİSLERIMİZDEN, ADALET KOMİSYONU BAŞKANLARIMIZDAN ÜNAL MÜSLEHİDDİNOĞLU HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUSTUR. CENAZESİ YARIN SANDIKLI İLÇESİNDE ÖGLE NAMAZINA MUTEAKİP ULU CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR. AİLESİNİN VE SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN. ALLAH RAHMET EYLESİN.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA GELENEKSEL AŞURE İKRAMI
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN