Türkiye Barolar Birliğince Başlatılan Uyuşturucu Madde ile Mücadele
01-03-2015

Türkiye Barolar Birliğince başlatılan uyuşturucu madde ile mücadele "Hayat Ağacı" projesinin tanıtımı TBB'nin Hayat Ağacı Ekibince, Avukat Evimizde katılımcı kurum ve kuruluş temsilcileri ile meslektaşlarımıza Baromuz Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ayfer Eseryel ve Av. Egemen Tanyıldız eşliğinde gerçekleştirildi. Kendilerine ve Baro Personeline katkılarından dolayı teşekkür ediyor, madde bağımlılığı ile herkesi savaşa davet ediyoruz. Isparta' da acilen Branş Hastanesinin açılmasını diliyoruz.

TANITIM FİLMİ İÇİN TIKLAYINIZ

20-02-2019 - 16:15:07

YALVAÇ İLÇEMİZDE GÖREV YAPAN MESLEKTAŞIMIZ AV.LÜTFİ AYDOĞMUŞ'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

18-02-2019 - 12:27:46

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.İSMAİL ERCAN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAHTAN RAHMET CAMİAMIZA, SEVENLERİNE VE DOSTLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI