Türkiye Barolar Birliğince Başlatılan Uyuşturucu Madde ile Mücadele
01-03-2015

Türkiye Barolar Birliğince başlatılan uyuşturucu madde ile mücadele "Hayat Ağacı" projesinin tanıtımı TBB'nin Hayat Ağacı Ekibince, Avukat Evimizde katılımcı kurum ve kuruluş temsilcileri ile meslektaşlarımıza Baromuz Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ayfer Eseryel ve Av. Egemen Tanyıldız eşliğinde gerçekleştirildi. Kendilerine ve Baro Personeline katkılarından dolayı teşekkür ediyor, madde bağımlılığı ile herkesi savaşa davet ediyoruz. Isparta' da acilen Branş Hastanesinin açılmasını diliyoruz.

TANITIM FİLMİ İÇİN TIKLAYINIZ

11-06-2018 - 11:15:04

MESLEKTAŞIMIZ AV. ATALAY ATAY'IN ABİSİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

30-05-2018 - 15:09:36

MESLEKTAŞIMIZ AV.SEFER DEMİREKİN' NİN  AYLA ADINI VERDİKLERİ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

BASINDA BAROMUZ; SEÇİMDE AVUKATLAR İŞ BAŞINDA
5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI