TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİNDE DÜZENLENEN TOPLANTIYA BARO BAŞKANIMIZ AV.ÜNSAL ÇANKAYA KATILDI.
25-01-2019

25.01.2019 tarihinde Türkiye Barolar Birliği Başkanlığında düzenlenen Hasar Danışmanlık Şirketi vs adlarla simsarlık yapan ve/veya avukatlara mahsus alanlarda faaliyet iştigal eden, vatandaşlara maddi zarar avukatlık mesleğine de maddi manevi zarar veren organizasyonlara karşı hukuki mücadele yollarını belirlemek ve güç birliği yaparak bu mücadeleyi sürdürmek üzere yapılan toplantıya Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya katıldı.

16-04-2019 - 12:11:41

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET GÜNGÖR'ÜN  MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

27-03-2019 - 17:32:48

MESLEKTAŞIMIZ AV.ABDÜLKADİR TEKİN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE, CAMİAMIZA, SEVENLERİNE VE DOSTLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI