TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN OLAĞANÜSTÜ BAŞKANLAR TOPLANTISINA BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU KATILMIŞTIR.
28-04-2015

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN OLAĞANÜSTÜ BAŞKANLAR TOPLANTISINA BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU VE YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.SALİH KOCAGÖZ KATILMIŞTIR.

11-02-2020 - 09:41:28

MESLEKTAŞIMIZ AV.EYÜP ERSOY'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

05-02-2020 - 11:10:04

MESLEKTAŞIMIZ AV.BUSENUR TEKELİ'NİN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU