TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN OLAĞANÜSTÜ BAŞKANLAR TOPLANTISINA BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU KATILMIŞTIR.
28-04-2015

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN OLAĞANÜSTÜ BAŞKANLAR TOPLANTISINA BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU VE YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.SALİH KOCAGÖZ KATILMIŞTIR.

20-05-2019 - 14:19:45

MESLEKTAŞIMIZ; AV.ORHAN ERDAL'IN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

20-05-2019 - 14:17:08

MESLEKTAŞIMIZ AV.HASAN HÜSEYİN UMUTLU'NUN  ALPTUĞ ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI