Türkiye Barolar Birliğinde İnsan Hakları Toplantısı Yapıldı.
26-01-2015

24-25 Ocak 2015 Tarihlerinde Türkiye Barolar Birliği Başkanlığında Düzenlenen İnsan Hakları Toplantısına  Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Ünsal Çankaya, Adana Barosu, Adıyaman Barosu, Amasya Barosu, Ankara Barosu, Antalya Barosu, Artvin Barosu, Balıkesir  Barosu, Batman  Barosu, Bartın Barosu, Bilecik Barosu, Bingöl Barosu, Bitlis Barosu, Burdur Barosu, Bursa Barosu, Çanakkale Barosu, Çankırı Barosu, Çorum Barosu Denizli Barosu, Diyarbakır Barosu, Düzce Barosu, Edirne Barosu, Elazığ Barosu,Erzincan Barosu, Erzurum Barosu, Eskişehir Barosu, Gaziantep Barosu, Giresun Barosu,Gümüşhane- Bayburt Bölge Barosu, Hatay Barosu, İstanbul Barosu, İzmir Barosu, Karabük Barosu, Kars-Ardahan Bölge Barosu, Kastamonu Barosu, Kayseri Barosu, Kırklareli Barosu, Kırşehir Barosu, Kilis Barosu, Kocaeli Barosu, Konya Barosu, Kütahya Barosu, Malatya Barosu, Manisa Barosu, Mardin Barosu, Mersin Barosu, Muğla Barosu, Muş Barosu, Nevşehir Barosu, Niğde Barosu, Ordu Barosu, Sakarya Barosu, Siirt Barosu, Sinop Barosu, Sivas Barosu, Şanlıurfa Barosu, Şırnak Barosu, Tekirdağ Barosu, Tokat Barosu, Trabzon Barosu, Van Barosu, Yozgat Barosu, Zonguldak Barosu Katılmıştır. Arz Olunur.

Av.Ünsal Çankaya Başkan Vekili
21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

30-10-2018 - 13:42:30

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL BURUN AMELİYATI OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.