TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI ISPARTA ŞUBE MÜDÜRÜ MEHMET SUMMAK'I ZİYARET
08-03-2018

08.03.2018 TARİHİNDE BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU, BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.BAHADIR ERDEM, BARO YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ AV.ÜNSAL ÇANKAYA VE AV.FATİH SEMİZ'İN  KATILIMI İLE TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI ISPARTA ŞUBE MÜDÜRÜ MEHMET SUMMAK'I İADEYİ ZİYARETTE BULUNDULAR.

03-09-2018 - 12:07:18

SENİRKENT İLÇESİ AVUKATLARIMIZDAN MESLEKTAŞIMIZ AV.HAVVA NUR ÇAYLAK EVLENMİŞTİR. KENDİSİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ETHEM DURMUŞ’A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

29-08-2018 - 09:08:46

MESLEKTAŞIMIZ AV.OKAN KORKMAZ EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ERCAN ÇİMENKAYA'YA BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ