ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü VE AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYOR ÇANAKKALE ZAFERİNİN 100.YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ
18-03-2015

Ben size taarruzu değil ölmeyi emrediyorum” Bizlere 18/03/1915’i  hatırlatır.

Çanakkale Zaferi; dünya tarihinde bir dönüm noktasının yaşandığı, güç dengelerinin değiştiği, olayların akışı üzerinde Türk Ulusunun belirleyici bir rol oynadığı, Kurtuluş Savaşımızın ilk meşalesinin tutuşturulduğu, yüce Türk ulusunun kahramanlık ve fedakarlığının doruk noktasına ulaştığı bir prestij ve azmin mücadelesi olmuştur.

Çanakkale savaşı; tarihin kaderini değiştiren, Türk’ün şan ve şerefini yücelten, vatana sevgi duygusunu geliştiren, İman gücünü bayraklaştıran ve orada savaşanları kahramanlaştıran görkemli bir destandır.
8 Mart 1915 düşmana Çanakkale’ nin denizden geçilemeyeceğini gösterdi.

Bugün Aynı zamanda; Türk savaş tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’ni kutlamanın ve kutsal vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizin Şehitler Günü’nü de idrak etmenin onurunu yaşamaktayız. Bu destanı yazanlar da Şehit ve Gazilerimizdir.

Isparta Barosu büyük zaferin 100. Yılında ülkenin bağımsızlığı için canlarını veren  Çanakkale şehitlerini ve gazilerini saygıyla anmakta, onların yüksek özverilerinden bu gün için de alınacak dersler olduğunu kamuoyunun dikkatine sunmaktadır.

AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU
                               ISPARTA BARO BAŞKANI

Av.Ünsal Çankaya Başkan Vekili
21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

30-10-2018 - 13:42:30

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL BURUN AMELİYATI OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.