ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü VE AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYOR ÇANAKKALE ZAFERİNİN 100.YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ
18-03-2015

Ben size taarruzu değil ölmeyi emrediyorum” Bizlere 18/03/1915’i  hatırlatır.

Çanakkale Zaferi; dünya tarihinde bir dönüm noktasının yaşandığı, güç dengelerinin değiştiği, olayların akışı üzerinde Türk Ulusunun belirleyici bir rol oynadığı, Kurtuluş Savaşımızın ilk meşalesinin tutuşturulduğu, yüce Türk ulusunun kahramanlık ve fedakarlığının doruk noktasına ulaştığı bir prestij ve azmin mücadelesi olmuştur.

Çanakkale savaşı; tarihin kaderini değiştiren, Türk’ün şan ve şerefini yücelten, vatana sevgi duygusunu geliştiren, İman gücünü bayraklaştıran ve orada savaşanları kahramanlaştıran görkemli bir destandır.
8 Mart 1915 düşmana Çanakkale’ nin denizden geçilemeyeceğini gösterdi.

Bugün Aynı zamanda; Türk savaş tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’ni kutlamanın ve kutsal vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizin Şehitler Günü’nü de idrak etmenin onurunu yaşamaktayız. Bu destanı yazanlar da Şehit ve Gazilerimizdir.

Isparta Barosu büyük zaferin 100. Yılında ülkenin bağımsızlığı için canlarını veren  Çanakkale şehitlerini ve gazilerini saygıyla anmakta, onların yüksek özverilerinden bu gün için de alınacak dersler olduğunu kamuoyunun dikkatine sunmaktadır.

AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU
                               ISPARTA BARO BAŞKANI

18-10-2018 - 17:03:31

MESLEKTAŞIMIZ AV.SÜLEYMAN TUĞRUL DOĞAN'IN DEFNE ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

11-10-2018 - 14:55:46

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN!! MESLEKTAŞIMIZ AV.GAMZE UZUNOVA'NIN BABASI DAHA ÖNCESİNDE ISPARTA İLİMİZDE İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI YAPMIŞ HASAN UZUNOVA'NIN KAYINPEDERİ OLAN; ÖNCEKİ DÖNEM AĞIR CEZA REİSLERIMİZDEN, ADALET KOMİSYONU BAŞKANLARIMIZDAN ÜNAL MÜSLEHİDDİNOĞLU HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUSTUR. CENAZESİ YARIN SANDIKLI İLÇESİNDE ÖGLE NAMAZINA MUTEAKİP ULU CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR. AİLESİNİN VE SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN. ALLAH RAHMET EYLESİN.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA GELENEKSEL AŞURE İKRAMI
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN