VAN'DA GERÇEKLEŞTİRİLEN TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ 33. OLAĞAN GENEL KURULU'NA BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN GÖKMENOĞLU VE TBB DELEGEMİZ AV.FAİK YILDIZ VE TBB DELEGEMİZ AV.EROL BERBER KATILMIŞTIR.
18-05-2015

TBB nin 33. Olağan genel kurulunu Van Barosunun ev sahipliğinde icra ettik,Tbb yönetimini ibra ettik,Baromuz adına yaptığım genel kurul konuşması ile yine Önceki dönem Tbb disiplin kurulu üyemiz ve önceki dönem başkanımız Av Ünal Çankayaya bu bu dönem verilen plaket ile yine yorucu ve bir o kadarda zorlu genel kurulda ki Baromuzun önceki dönem başkanları ve delegeleri olan şu an da ki Tbb Disiplin kurulu üyesi Sayın Av Faik Yıldız ve Sayın Av Erol Berber in takdire şayan çalışmaları ile Ispara Baromuzu adına ve tarihi misyonuna uygun olarak temsil ettiğimiz inancı ile Bir kez daha Tbb genel kurulunda Isparta Barosu burada dedirtik,Tüm Barolarımız Avukatların "Savunmanın" Yargının lokomatifi olduğunu ve Yargının üç asli unsurundan biri değil asıl kurucu unsuru olduğunu tescillemiştir BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ saygılar sunarım

Fotoğraflar

Fotoğraf 1

Fotoğraf 2

Fotoğraf 3

Fotoğraf 4

Fotoğraf 5

Fotoğraf 6

Fotoğraf 7

Fotoğraf 8

Fotoğraf 9

Fotoğraf 10

Fotoğraf 11

Fotoğraf 12

Fotoğraf 13

Fotoğraf 14

Fotoğraf 15

Fotoğraf 16

Fotoğraf 17
14-05-2018 - 09:40:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.BİRSEN UYAN VE AV.SEFA UYAN’IN OĞLU STJ. HAKİM CANBERK UYAN & AV.ECEM ERDEM UYAN EVLENMİŞLERDİR. KENDİLERİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV. RABİA YUMAK'A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

04-05-2018 - 16:08:37

MESLEKTAŞIMIZ AV.EBRU ARAY AMELİYAT OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ