VAN'DA GERÇEKLEŞTİRİLEN TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ 33. OLAĞAN GENEL KURULU'NA BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN GÖKMENOĞLU VE TBB DELEGEMİZ AV.FAİK YILDIZ VE TBB DELEGEMİZ AV.EROL BERBER KATILMIŞTIR.
18-05-2015

TBB nin 33. Olağan genel kurulunu Van Barosunun ev sahipliğinde icra ettik,Tbb yönetimini ibra ettik,Baromuz adına yaptığım genel kurul konuşması ile yine Önceki dönem Tbb disiplin kurulu üyemiz ve önceki dönem başkanımız Av Ünal Çankayaya bu bu dönem verilen plaket ile yine yorucu ve bir o kadarda zorlu genel kurulda ki Baromuzun önceki dönem başkanları ve delegeleri olan şu an da ki Tbb Disiplin kurulu üyesi Sayın Av Faik Yıldız ve Sayın Av Erol Berber in takdire şayan çalışmaları ile Ispara Baromuzu adına ve tarihi misyonuna uygun olarak temsil ettiğimiz inancı ile Bir kez daha Tbb genel kurulunda Isparta Barosu burada dedirtik,Tüm Barolarımız Avukatların "Savunmanın" Yargının lokomatifi olduğunu ve Yargının üç asli unsurundan biri değil asıl kurucu unsuru olduğunu tescillemiştir BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ saygılar sunarım

Fotoğraflar

Fotoğraf 1

Fotoğraf 2

Fotoğraf 3

Fotoğraf 4

Fotoğraf 5

Fotoğraf 6

Fotoğraf 7

Fotoğraf 8

Fotoğraf 9

Fotoğraf 10

Fotoğraf 11

Fotoğraf 12

Fotoğraf 13

Fotoğraf 14

Fotoğraf 15

Fotoğraf 16

Fotoğraf 17
30-10-2018 - 13:42:30

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL BURUN AMELİYATI OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

18-10-2018 - 17:03:31

MESLEKTAŞIMIZ AV.SÜLEYMAN TUĞRUL DOĞAN'IN DEFNE ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.