MESLEKTAŞLAR ARASI BİRLİK VE BERABERLİĞİN PERÇİNLENMESİ, VEFAT EDEN MESLEKTAŞLARIMIZ VE AZİZ ŞEHİTLERİMİZ ADINA HER YIL DÜZENLENEN GELENEKSEL AŞURE İKRAMIMIZ ADLİYE SARAYI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
02-10-2017

MESLEKTAŞLAR ARASI BİRLİK VE BERABERLİĞİN PERÇİNLENMESİ, VEFAT EDEN MESLEKTAŞLARIMIZ VE AZİZ ŞEHİTLERİMİZ ADINA HER YIL DÜZENLENEN GELENEKSEL AŞURE İKRAMIMIZ ADLİYE SARAYI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLEREK AKABİNDE KUZEY IRAK KÜRT BÖLGESEL YÖNETİMİNİN YAPMIŞ OLDUĞU BAĞIMSIZLIK REFERANDUMU TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜ VE MİLLİ GÜVENLİĞİ İÇİN TEHDİT OLUŞTURMASI NEDENİ İLE KUZEY IRAK KÜRT BÖLGESEL YÖNETİMİNE TEPKİ İÇİN BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU, YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ VE KATILIM SAĞLAYAN ODA BAŞKANLARIMIZ İLE BERABER BASIN AÇIKLAMASI YAPILDI.

16-09-2019 - 13:13:39

MESLEKTAŞIMIZ AV.BİLGENUR GÖDE EVLENMİŞTIR. ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.MEHMET BİLGİÇ'E BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

16-09-2019 - 13:12:23

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL İLE AV.HAVVA GÖZDE PİŞKEN EVLENMİŞTİR. ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.MUHAMMED ALİ KAYA'YA BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI