MESLEKTAŞLAR ARASI BİRLİK VE BERABERLİĞİN PERÇİNLENMESİ, VEFAT EDEN MESLEKTAŞLARIMIZ VE AZİZ ŞEHİTLERİMİZ ADINA HER YIL DÜZENLENEN GELENEKSEL AŞURE İKRAMIMIZ ADLİYE SARAYI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
02-10-2017

MESLEKTAŞLAR ARASI BİRLİK VE BERABERLİĞİN PERÇİNLENMESİ, VEFAT EDEN MESLEKTAŞLARIMIZ VE AZİZ ŞEHİTLERİMİZ ADINA HER YIL DÜZENLENEN GELENEKSEL AŞURE İKRAMIMIZ ADLİYE SARAYI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLEREK AKABİNDE KUZEY IRAK KÜRT BÖLGESEL YÖNETİMİNİN YAPMIŞ OLDUĞU BAĞIMSIZLIK REFERANDUMU TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜ VE MİLLİ GÜVENLİĞİ İÇİN TEHDİT OLUŞTURMASI NEDENİ İLE KUZEY IRAK KÜRT BÖLGESEL YÖNETİMİNE TEPKİ İÇİN BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU, YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ VE KATILIM SAĞLAYAN ODA BAŞKANLARIMIZ İLE BERABER BASIN AÇIKLAMASI YAPILDI.

21-01-2018 - 13:29:16

MESLEKTAŞIMIZ AV.EMİNE YAŞAR BİLİR ÖZDEMİR'İN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

18-01-2018 - 12:47:43

MESLEKTAŞIMIZ AV.FÜSUN KÜLLÜ'NÜN ANNESİ VE AYNI ZAMANDA MESLEKTAŞIMIZ AV.BARTUĞ SAYIN'IN ANNEANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

29 EKİM VİDEOMUZ
KENTSEL DÖNÜŞÜM VE KAT MÜLKİYETİNDE ENGELLİ HAKLARI KONULU SEMİNER