YALVAÇ İLÇEMİZDE BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN PERÇİNLENMESİ ADINA AŞURE DAĞITIMI YAPILDI.
06-10-2017

06.10.2017 TARİHİNDE YALVAÇ İLÇEMİZDE BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN PERÇİNLENMESİ ADINA DÜZENLENEN AŞURE İKRAMIMIZA BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU, YALVAÇ KAYMAKAMI AYTEKİN YILMAZ, YALVAÇ BELEDİYE BAŞKANI MESLEKTAŞIMIZ AV.HALİL  HİLMİ TÜTÜNCÜ, YALVAÇ BAŞSAVCISI ADEM BABACAN, YALVAÇ AĞIR CEZA REİSİ MUSTAFA TÜNAY, BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.BAHADIR ERDEM, BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.SALİH KOCAGÖZ, BARO YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ AV.ÜNSAL ÇANKAYA,  AV.FATİH SEMİZ VE YALVAÇ İLÇEMİZDE GÖREV YAPAN MESLEKTAŞLARIMIZIN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

15-07-2018 - 11:43:46

MESLEK BÜYÜĞÜMÜZ  AV.ALİ GÜNGÖR ÇAKMAKÇI VEFAT ETMİŞTİR. KENDİSİNE ALLAH'TAN RAHMET, CAMİAMIZA, KEDERLİ AİLESİNE VE SEVENLERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. CENAZESİ YARIN (16.07.2018) ÖĞLE NAMAZINA MÜTEAKİBEN MİMAR SİNAN CAMİSİNDEN KALDIRILACAKTIR.

13-07-2018 - 08:42:27

BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.FATİH SEMİZ AMELİYAT OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

BASINDA BAROMUZ; SEÇİMDE AVUKATLAR İŞ BAŞINDA
5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI