YALVAÇ İLÇEMİZDE BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN PERÇİNLENMESİ ADINA AŞURE DAĞITIMI YAPILDI.
06-10-2017

06.10.2017 TARİHİNDE YALVAÇ İLÇEMİZDE BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN PERÇİNLENMESİ ADINA DÜZENLENEN AŞURE İKRAMIMIZA BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU, YALVAÇ KAYMAKAMI AYTEKİN YILMAZ, YALVAÇ BELEDİYE BAŞKANI MESLEKTAŞIMIZ AV.HALİL  HİLMİ TÜTÜNCÜ, YALVAÇ BAŞSAVCISI ADEM BABACAN, YALVAÇ AĞIR CEZA REİSİ MUSTAFA TÜNAY, BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.BAHADIR ERDEM, BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.SALİH KOCAGÖZ, BARO YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ AV.ÜNSAL ÇANKAYA,  AV.FATİH SEMİZ VE YALVAÇ İLÇEMİZDE GÖREV YAPAN MESLEKTAŞLARIMIZIN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

14-12-2017 - 15:18:24

ADLİYE KATİPLERİNDEN HASAN BAŞER AMELİYAT OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

09-12-2017 - 11:03:06

MESLEKTAŞIMIZ AV.FİLİZ ARSEVEN YILDIZAN'IN CAN BARTU VE NAZ ADINI VERDİKLERİ İKİZ BEBEKLERİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEKLERİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

29 EKİM VİDEOMUZ
KENTSEL DÖNÜŞÜM VE KAT MÜLKİYETİNDE ENGELLİ HAKLARI KONULU SEMİNER
MESLEKTAŞLAR ARASI BİRLİK VE BERABERLİĞİN PERÇİNLENMESİ, VEFAT EDEN MESLEKTAŞLARIMIZ VE AZİZ ŞEHİTLERİMİZ ADINA HER YIL DÜZENLENEN GELENEKSEL AŞURE İKRAMIMIZ ADLİYE SARAYI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.