YALVAÇ İLÇEMİZDE BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN PERÇİNLENMESİ ADINA AŞURE DAĞITIMI YAPILDI.
27-09-2018

27.09.2018 Tarihinde Yalvaç ilçesi Baro Temsilciliğimizin düzenlediği Aşure ikramını tüm Yalvaç'lı meslektaşlarımızın ve de; Yalvaç Kaymakamımız,Yalvaç Belediye Başkanımız Av. Halil Hilmi Tütüncü,Yalvaç Başsavcımız, Baromuz Yönetim Kurulu üyesi ve Saymanı Av.Abdullah Çelik eşliğinde gerçekleştirildi. Yalvaç İlçesi Baro Temsilcimiz Av.Ahmet Hayri Yüncü ve tüm Meslektaşlarımıza ve bizi yalnız bırakmayan değerli misafirlerimiz ile Yalvaçlılara teşekkür ederiz. Aşurede ki farklılıklar nasıl bir araya gelince mükemmel bir tat ortaya çıkıyorsa, Ülkemizde ki farklılıklarda bir araya gelince aynı mükemmeliğin ortaya çıkacağı inancımız ile saygılar sunarız.

11-10-2018 - 14:55:46

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN!! MESLEKTAŞIMIZ AV.GAMZE UZUNOVA'NIN BABASI DAHA ÖNCESİNDE ISPARTA İLİMİZDE İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI YAPMIŞ HASAN UZUNOVA'NIN KAYINPEDERİ OLAN; ÖNCEKİ DÖNEM AĞIR CEZA REİSLERIMİZDEN, ADALET KOMİSYONU BAŞKANLARIMIZDAN ÜNAL MÜSLEHİDDİNOĞLU HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUSTUR. CENAZESİ YARIN SANDIKLI İLÇESİNDE ÖGLE NAMAZINA MUTEAKİP ULU CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR. AİLESİNİN VE SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN. ALLAH RAHMET EYLESİN.

03-10-2018 - 09:11:12

BASIMIZ SAĞ OLSUN; MESLEKTAŞIMIZ AV.HALİL ÇETİNLİ'NİN DEĞERLİ EŞİ, YURDAGÜL ÇETİNLİ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.HALİL ÇETİNLİ OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER, ALLAH YERİNDE DİNLENDİRSİN DİYEREK SAYGILAR SUNARIZ.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA GELENEKSEL AŞURE İKRAMI
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN