YALVAÇ İLÇEMİZDE BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN PERÇİNLENMESİ ADINA AŞURE DAĞITIMI YAPILDI.
27-09-2018

27.09.2018 Tarihinde Yalvaç ilçesi Baro Temsilciliğimizin düzenlediği Aşure ikramını tüm Yalvaç'lı meslektaşlarımızın ve de; Yalvaç Kaymakamımız,Yalvaç Belediye Başkanımız Av. Halil Hilmi Tütüncü,Yalvaç Başsavcımız, Baromuz Yönetim Kurulu üyesi ve Saymanı Av.Abdullah Çelik eşliğinde gerçekleştirildi. Yalvaç İlçesi Baro Temsilcimiz Av.Ahmet Hayri Yüncü ve tüm Meslektaşlarımıza ve bizi yalnız bırakmayan değerli misafirlerimiz ile Yalvaçlılara teşekkür ederiz. Aşurede ki farklılıklar nasıl bir araya gelince mükemmel bir tat ortaya çıkıyorsa, Ülkemizde ki farklılıklarda bir araya gelince aynı mükemmeliğin ortaya çıkacağı inancımız ile saygılar sunarız.

Av.Ünsal Çankaya Başkan Vekili
21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

30-10-2018 - 13:42:30

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL BURUN AMELİYATI OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.