YALVAÇ İLÇEMİZDE BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN PERÇİNLENMESİ ADINA AŞURE DAĞITIMI YAPILDI.
27-09-2018

27.09.2018 Tarihinde Yalvaç ilçesi Baro Temsilciliğimizin düzenlediği Aşure ikramını tüm Yalvaç'lı meslektaşlarımızın ve de; Yalvaç Kaymakamımız,Yalvaç Belediye Başkanımız Av. Halil Hilmi Tütüncü,Yalvaç Başsavcımız, Baromuz Yönetim Kurulu üyesi ve Saymanı Av.Abdullah Çelik eşliğinde gerçekleştirildi. Yalvaç İlçesi Baro Temsilcimiz Av.Ahmet Hayri Yüncü ve tüm Meslektaşlarımıza ve bizi yalnız bırakmayan değerli misafirlerimiz ile Yalvaçlılara teşekkür ederiz. Aşurede ki farklılıklar nasıl bir araya gelince mükemmel bir tat ortaya çıkıyorsa, Ülkemizde ki farklılıklarda bir araya gelince aynı mükemmeliğin ortaya çıkacağı inancımız ile saygılar sunarız.

23-06-2019 - 21:30:07

MESLEKTAŞIMIZ; AV.İBRAHİM ETHEM GÜRSEL'İN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

14-06-2019 - 09:06:36

MESLEKTAŞIMIZ AV.MESUT AKBAŞ'IN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI